Τελικά οι φήμες και οι εικασίες επιβεβαιώνονται, ο Kerry King επιστρέφει. Ο πρώην κιθαρίστας των Slayer παρουσίασε το νέο του μουσικό εγχείρημα, που θα ονομάζεται απλά “Kerry King”. Παρότι δεν έχει γνωστή η σύνθεση, κατά πάσα πιθανότητα στο πλευρό του θα βρεθεί και ο Paul Bostaph. Στο παρελθόν, έχουν υπάρξει φήμες ότι ο Phil Anselmo των Pantera θα συμμετάσχει, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πάντως, η μουσική επιστροφή του King είναι γεγονός, αφού νωρίτερα, ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στο “Welcome To Rockville”. Το συγκρότημα θα είναι headliner σε μία από τις σκηνές στην εναρκτήρια ημέρα του φεστιβάλ, στις 9 Μαΐου.

Kerry King: Η επιστροφή (;)
O Kerry King των Slayer και ανακοίνωσε την πρώτη του εμφάνιση

Θυμίζουμε ότι από το 2020, άρχισαν να έρχονται στο φως ενδείξεις για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Kerry King στην καριέρα του μετά τους Slayer. Ο King είχε υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με την Dean Guitars αμέσως μετά το τέλος της πορείας τους και δήλωνε στο Guitar World: «Ας πούμε ότι… η Dean δεν με υπέγραψε για το τίποτα.». Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, σημείωσε ότι είχε «πάνω από δύο δίσκους» σόλο μουσικής.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.