Έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της εγχώριας σκηνής. Ο λόγος για τους Burial Hordes, οι οποίοι μετά από πέντε χρόνια επιστρέφουν με το Ruins. Οι Αθηναίοι που ηχητικά κινούνται σε blackened death μονοπάτια, εκμεταλλεύονται εξίσου το χάος και την ατμόσφαιρα.

Emperor | Towards Their Pantheon

Με αφορμή την επιστροφή των Emperor στην Ελλάδα έπειτα από 17 χρόνια ο Φοίβος Κρομμύδας ανατρέχει στη σκοτεινά λαμπρή ιστορία τους

Το Ruins βρίσκει τη μπάντα να «γλιστράει» σε διαφορετικές διαστάσεις για να επιστρέψει με ανανεωμένη δυναμική. Υπάρχει μία αίσθηση ελάχιστα συγκρατημένης οργής που είναι αρκετά αισθητή, αλλά σχεδόν πάντα μετριάζεται από τα δυσαρμονικά ατμοσφαιρικά περάσματα, που περιστασιακά φέρουν ακόμη και αποχρώσεις μελαγχολίας. Ο νέος δίσκος των Burial Hordes είναι ένα όμορφα ισορροπημένο άλμπουμ με διαισθητική σύνθεση που ποτέ δεν μοιάζει απότομη και με το επιδέξιο, αξεδιάλυτο μείγμα black και death metal επιρροών τους, μεταφέρουν μια ευρύτερη γκάμα συναισθημάτων.

Το Ruins αποτελεί τον πέμπτο κατά σειρά δίσκο των Burial Hordes και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου από την Ινδική Transcending Obscurity Records.

Burial Hordes, Ruins, album cover, 2023
Burial Hordes, Ruins, album cover, 2023
Purge - Tracklist

1. In the Midst of a Vast Solitude

2. Insubstantial

3. Perish

4. Wandering Stream of Wind

5. Infinite Sea of Nothingness

6. Isotropic Eradication

7. Purgation

8. …to the Threshold of Silence

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: Burial Hordes

Album: Ruins

Release Date: 09/06/2023

Label: Transcending Obscurity Records

Burial Hordes: D.T. (Φωνή), D.D. (Κιθάρα, μπάσο), T.K. (Κιθάρα, μπάσο), Eugene Ryabchenko (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.