Οι Burning Witches διασκεύασαν ένα από τα χαρακτηριστικότερα κομμάτα του Ozzy Osbourne το “Shot In The Dark“. Η μπάντα, που στην παρούσα φάση βρίσκεται σε περιοδεία στο πλευρό των K.K.’s Priest, δήλωσε διά στόματος Romana Kalkuhl, κιθαρίστρια των Burning Witches: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένες που μπορούμε να φέρουμε αυτήν την τέλεια ‘80s αίσθηση στο σήμερα. Και νομίζω ότι το κάνουμε την κατάλληλη στιγμή, ακριβώς δηλαδή πριν ξεκινήσουμε το tour μας με K.K.’s Priest and L.A. Guns.»

Και συνέχισε: «Αυτό το κομμάτι με έχει επιρεάσει από πολύ μικρή ηλικία και πραγματικά, οι κιθάρες του είναι διαχρονικές. Ελπίζω μόνο να το απολαύσετε και εσείς όσο και εμείς και να σας ξεσηκώσεις διότι: “For tonight we fight, It’s our adrenaline ride, Hold your horns up high, Hear our battle cry: WE STAND AS ONE!”»

burning witches

Μπορεί η διασκευή του “Shot in the Dark” των Burning Witches να είναι στην εκδοχή του Ozzy Osbourne, ωστόσο, η ιστορία του ξεκινάει από τους FM.

Τον Γενάρη του 1986 ο πρίγκιπας του σκότους, ο Ozzy Osbourne, κυκλοφορεί το πρώτο single μέσα από τον επερχόμενο τέταρτο δίσκο του, “The Ultimate Sin”. To προωθητικό single ονομάζεται “Shot in the Dark”. Σύνθεση που συνυπογράφουν ο Ozzy… διαβάστε περισσότερα.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.