Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε την άγρια πλευρά του εαυτού σας, καθώς οι Cancer Bats έρχονται στο ARCH Club – Live Stage στην Αθήνα.

Οι Cancer Bats, το καναδικό hardcore punk και metal συγκρότημα, γνωστό για την αμείλικτη ενέργεια και τις ηλεκτρισμένες ζωντανές εμφανίσεις του, πρόκειται να ανέβουν στη σκηνή της Αθήνας για μια αξέχαστη βραδιά. Με μια καριέρα που εκτείνεται πάνω από δύο δεκαετίες, το συγκρότημα έχει δημιουργήσει μια φήμη για τον άγριο, αδιαπραγμάτευτο ήχο του και τις συναρπαστικές εμφανίσεις του.

Οι Cancer Bats σχηματίστηκαν το 2004 στο Τορόντο του Οντάριο του Καναδά. Τα ιδρυτικά μέλη ήταν οι Liam Cormier (φωνητικά), Scott Middleton (κιθάρα), Andrew McCracken (μπάσο) και Mike Peters (ντραμς). Γρήγορα κέρδισαν αναγνώριση στην underground μουσική σκηνή για τη μοναδική τους συγχώνευση hardcore punk, metal και punk rock στοιχείων.

Οι Cancer Bats φημίζονται για τις ηλεκτρισμένες ζωντανές τους εμφανίσεις

Οι Καναδοί συχνά συνδέονται με ένα στυλ γνωστό ως “Southern-fried hardcore”. Η μουσική τους αναμειγνύει την επιθετικότητα και την ένταση του hardcore punk με τα βαριά riffs και τα grooves του metal, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται με μια επιρροή από το Southern rock που δίνει στον ήχο τους μια ξεχωριστή και αξιομνημόνευτη αιχμή.

Οι Καναδοί Cancer Bats έρχονται στο ARCH Club - Live Stage
Οι Καναδοί Cancer Bats έρχονται στο ARCH Club - Live Stage

Μια μπάντα που φημίζεται για τις ηλεκτρισμένες ζωντανές της εμφανίσεις. Φέρνει μια μεταδοτική ενέργεια στη σκηνή που συχνά οδηγεί σε mosh pits και ενθουσιώδη συμμετοχή του κοινού. Η επιβλητική σκηνική παρουσία του Liam Cormier, σε συνδυασμό με τη δεμένη μουσικότητα της μπάντας, κάνει τις εμφανίσεις του γκρουπ μια συναρπαστική εμπειρία για τους οπαδούς της heavy μουσικής.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Cancer Bats: Liam Cormier (Φωνή), Jaye Schwarzer (Κιθάρα, μπάσο), Mike Peters (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.