Δύο θρύλοι του hardocre punk, οι Death Before Dishonor και οι Backfire! συναντιούνται στη σκηνή του Arch Club την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Οι Death Before Dishonor είναι μια αμερικανική hardcore punk μπάντα που δημιουργήθηκε στις αρχές των ‘00s στη Βοστώνη. Με εκρηκτική ενέργεια και ανατρεπτικούς στίχους, αντιπροσωπεύουν σταθερά την ουσία του hardcore punk. Έχοντας κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους και με μια σειρά από επιτυχημένες περιοδείες σε όλο τον κόσμο, έχουν κερδίσει ένα ευρύ fanbase.

Death Before Dishonor

Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από γρήγορο tempo, εκρηκτικά riffs και αυθεντική ατμόσφαιρα απόλυτου hardcore. Με δεκαετίες εμπειρίας στην πλάτη τους, οι Death Before Dishonor συνεχίζουν να προσφέρουν εντυπωσιακές ζωντανές εμφανίσεις και να εμπνέουν γενιές με την παρουσία τους στη σκηνή του hardcore. Με στίχους που αναδεικνύουν την αλήθεια και την ανθρωπιά, η μπάντα συνεχίζει να καταγράφει την πορεία της με ακλόνητη αφοσίωση και αυθεντικότητα.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

DBD: Bryan Harris (Φωνή), Ben “B-Roll” Kelly (Κιθάρα), Greg Chihoski (Μπάσο), Ben Hilton (Τύμπανα), Justin Viera (Κιθάρα)

Οι Backfire! είναι μια hardcore μπάντα που προέρχεται από την Ολλανδία. Ξεκίνησαν την πορεία τους τη δεκαετία του ’90 και έχουν αποκτήσει φήμη για τον δυναμικό τους ήχο και τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις. Με επιρροές από το hardcore, το punk και το metal, ο ήχος τους συνδυάζει βαριά κιθαριστικές riffs, μανιώδες drumming και σκληρά φωνητικά.

Backfire!

Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους και split, συμπεριλαμβανομένων των “Rebel 4 Life“, “Who Told You Life Is Easy?” και “In Harm’s Way“. Έχοντας περιοδεύσει σε Ευρώπη και Η.Π.Α. οι Backfire έχουν αποδείξει τη δυναμική τους στη σκηνή του hardcore.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Backfire!: Patrick Coenen (Φωνή), Dave Moors (Κιθάρα), Wybrand Brouwer (Κιθάρα), Harm Haverman (Μπάσο), Igor Wouters (Τύμπανα)

Backfire!: Facebook

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.