Οι θρυλικοί Deerhoof, μία απ’τις πιο ιδιαίτερες μπάντες του indie/experimental/noise ήχου, κλείνοντας 30 χρόνιας ζωής έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα και στο Temple τον Μάη του 2024.

Αθήνα, ετοιμάσου! Οι Deerhoof μάς προσκαλούν να μπούμε σε μια ηχητική περιπέτεια που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Γνωστοί για τον πειραματικό τους ήχο και τις ηλεκτρισμένες ζωντανές τους εμφανίσεις, οι Deerhoof υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλιακή βραδιά που αψηφά τους κανόνες.

Δημιουργημένοι στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Deerhoof έχουν χαράξει μια μοναδική πορεία στον κόσμο της μουσικής με το εκλεκτικό μείγμα noise rock, punk, pop και avant-garde επιρροών τους. Με μια δισκογραφία που εκτείνεται σε πάνω από δύο δεκαετίες, το συγκρότημα σταθερά διευρύνει τα όρια του εφικτού στη μουσική, γοητεύοντας το κοινό με τον ατρόμητο πειραματισμό και τη μεταδοτική τους ενέργεια.

Με επικεφαλής τα ιδρυτικά μέλη Satomi Matsuzaki (φωνή, μπάσο) και Greg Saunier (τύμπανα, φωνή), οι Deerhoof δημιουργούν έναν ανεμοστρόβιλο ήχου που είναι τόσο απρόβλεπτος όσο και συναρπαστικός, υφαίνοντας περίπλοκους ρυθμούς, αντισυμβατικές δομές τραγουδιών και catchy μελωδίες σε ένα ηχητικό μωσαϊκό που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε ακούσει ποτέ.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Afsky: Ole Pedersen Luk (Φωνή, κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα, τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.