Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους εντός έδρας εμφάνιση, οι Diviner επιστρέφουν στο Κύτταρο πιο δυνατοί από ποτέ έχοντας στις αποσκευές τους τον ολοκαίνουριο δίσκο τους “AVATON” που προμηνύεται εντυπωσιακός. Η Αθηναϊκή heavy metal μπάντα υπόσχεται ένα “best of” show με τα πιο αγαπημένα σας τραγούδια από τα δύο πρώτα της εξαιρετικά άλμπουμ “Fallen Empires” και “Realms Of Time“, δίνοντας φυσικά τη μεγαλύτερη βαρύτητα στο τρίτο και κατά γενική ομολογία κορυφαίο της πρόσφατο δημιούργημα!

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Diviner: Yiannis Papanikolaou (Φωνή), Teo Ross (Κιθάρα), Alex Flouros (Κιθάρα), George Nidriotis (Μπάσο), Lefteris Moros (Τύμπανα)

Τη βραδιά ανοίγουν οι Sirius, ένα εξαιρετικό heavy/power metal συγκρότημα με ιθύνοντα νου το Δημήτρη Νάπα. Το 2017 ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Wings of Fire” το οποίο κυκλοφόρησε ως self-released. Ο νέος τους δίσκος έχει ολοκληρωθεί από τον οποίο θα παρουσιάσουν κάποια τραγούδια του επί σκηνής και σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Sirius: Dimitris Napas (Φωνή, κιθάρα), Dimitris Stathopoulos (Κιθάρα), Dimitris Simiakos (Μπάσο), Nick “Yngve” Samios (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.