Τρία σχήματα, οι Dr. Crüe (Mötley Crüe tribute), Snakebite (Alice Cooper tribute) και Wild Machine, υμνούν το θεό του ροκ, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Τώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους και χτίζουν παρέα μία βραδιά πολλών ντεσιμπέλ, υψηλών οκτανίων και partying διάθεσης, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στον συναυλιακό Ναό της Αθήνας.

Οι Dr. Crüe, το απόλυτο ελληνικό tribute band στους hair metal overlords Mötley Crüe, οι Snakebite, που υποκλίνονται στον horror master Alice Cooper, και οι χρονοταξιδιώτες Wild Machine, το μοναδικό σχήμα της βραδιάς με original συνθέσεις και ηχοχρώματα, ικανά να μας ταξιδέψουν βαθιά στα αστραφτερά 80’s, αποτελούν το φονικό τρίο της 6ης Ιανουαρίου. Ο σκοπός τους; Να απογειώσουν τη διάθεσή μας και να μας χαρίσουν μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.