Disclaimer: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οι Iron Maiden εξακολουθούν να μην έχουν παίξει το Alexander the Great στην Ελλάδα και οι εικόνες του παρόντος κειμένου είναι προϊόν AI.

Οι Iron Maiden μόλις έχουν ξεκινήσει να παίζουν το Alexander the Great
Οι Iron Maiden μόλις έχουν ξεκινήσει να παίζουν το Alexander the Great

To Α.Ι έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και εμείς δε θα το αφήσουμε στην ησυχία του. Αφού λοιπόν νομίζει πως τα ξέρει όλα εμείς επιλέγουμε να του δίνουμε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας και έπειτα το σχολιάζουμε. Σήμερα, ζητήσαμε από το A.I να μας παρουσιάσει εικόνες από την ζωντανή εκτέλεση του Alexander The Great των Iron Maiden στην Αθήνα. Αυτό δημιούργησε μερικές “καυτές” φωτογραφίες τις οποίες δεν γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστες.

Σοκ προκαλείται στο πανελλήνιο καθώς οι Iron Maiden ανακοινώνουν τη mini περιοδεία "Somewhere in Greece"

Σοκ προκαλείται στο πανελλήνιο καθώς οι Iron Maiden ανακοινώνουν τη mini περιοδεία “Somewhere in Greece” η οποία θα περιέχει μία και μόνο συναυλία. Αυτή στο ΟΑΚΑ στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2024.

Η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα προειδοποιεί πως η επικείμενη εμφάνιση τους των Iron Maiden θα σημάνει το κάλεσμα για τον ερχομό του Αντίχριστου
Η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα προειδοποιεί πως η επικείμενη εμφάνιση τους θα σημάνει το κάλεσμα για τον ερχομό του Αντίχριστου

Ο ζωντανός θρύλος, πιλότος, συγγραφέας, τραγουδιστής, Bruce Dickinson δίνει συνέντευξη τύπου. Aπολογείται από τους Έλληνες οπαδούς του θηρίου. Συγγνώμη για το greek cunt. Συγγνώμη για την “εκτέλεση” του Number of the Beast και τέλος συγγνώμη στα εκατομμύρια ακροατών του Atlantis FM για τα αμέτρητα “Trooper”, “Fear of the Dark” και “Two minutes to Midnight” που στερήθηκαν. «Επειδή όμως από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο,» είπε και συνέχισε με στόμφο «Υποσχόμαστε στους Έλληνες αδελφούς μας ένα Alexander the Great αντάξιο του μεγαλείου του σπουδαίου στρατηλάτη,».

Το Alexander τηε Great θα ακουστεί επιτέλους στην πατρίδα του

Τα εισιτήρια και στα 14 διαφορετικά διαζώματα στο ΟΑΚΑ, γίνονται sold out μέσα σε εννιά λεπτά. Η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα προειδοποιεί πως οι συνθήκες για το κάλεσμα του Αντίχριστου που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην λύτρωση της Δευτέρας Παρουσίας είναι πιο κοντά από ποτέ, αν και η συναυλία πέφτει Τρίτη. Τα δελτία ειδήσεων κάνουν λόγο για το γεγονός της χιλιετίας. Όποιο κανάλι σέβεται τον εαυτό του έχει βάλει χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης πάνω δεξιά στην οθόνη.

Με το που εμφανίζονται οι Iron Maiden τα πρώτα 789 καπνογόνα βάζουν φωτιά στο ΟΑΚΑ.
Με το που εμφανίζονται οι Iron Maiden τα πρώτα 789 καπνογόνα βάζουν φωτιά στο ΟΑΚΑ.

Η μέρα έφτασε. Δηλαδή, η Τρίτη 20 Αυγούστου έφτασε μιας και η εταιρεία παραγωγής ζήτησε από τον κόσμο να προσέλθει 14 μερούλες νωρίτερα ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω του εξονυχιστικού ελέγχου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουμε 110.000 κομμένα εισιτήρια και περίπου 60.000 κόσμο, που δεν πρόλαβε ένα μαγικό χαρτάκι, να αράζει απ’ έξω ώστε, έστω και έτσι, να έχει έμμεση συμμετοχή σε αυτό το κοσμοϊστορικο γεγονός. 20:30 και ήδη μέσα στο στάδιο δεν πέφτει καρφίτσα. 

Harris και Murray φαντάζουν αόρατοι μπροστά στο μεγαλείο του σπουδαιότερου frontman στο γνωστό σύμπαν.

Μισή ώρα αργότερα τα πάντα σκοτεινιάζουν. Τις πρώτες κραυγές του κοινού συνοδεύει το γλυκό αεράκι της απελευθέρωσής, αυτό που προκαλεί ονείρωξη σε κάθε στρατόκαυ…Ελληνάρ… φανατικό Μεϊντενά. Χαλάλι τα τόσα χρόνια υπομονής, τα 200 ευρώ για το Standing Z και τα 30 ευρώ για τα κυάλια. To μεγαλοπρεπές αυτό άσμα, επιτέλους θα ακουστεί στην πατρίδα του. Τα λόγια του Φιλίππου προς τον γιο του δίνουν το σύνθημα. Τα πρώτα 789 καπνογόνα βάζουν φωτιά στο ΟΑΚΑ.

Ο Bruce Dickinson εμφανίζεται στη σκηνή ως άλλος Πάνας και αρχίζει να τραγουδάει τους πρώτους στίχους του Alexander the Great
Ο Bruce Dickinson εμφανίζεται στη σκηνή ως άλλος Πάνας και αρχίζει να τραγουδάει τους πρώτους στίχους του Alexander the Great

Την ώρα που ο Nicko McBrain παίζει το ταμπούρο της εισαγωγής, ο Bruce εμφανίζεται στην σκηνή ως άλλος Πάνας. Mε τους πρώτους στίχους “Near to the East…” υψώνει τη γροθιά του στον αέρα και τα βεγγαλικά της σκηνής κάνουν την νύχτα μέρα! Πανζουρλισμός. Harris και Murray φαντάζουν αόρατοι μπροστά στο μεγαλείο του σπουδαιότερου frontman στο γνωστό σύμπαν.

Όλο το ΟΑΚΑ υμνεί τον Μέγα Αλέξανδρο όπως του αρμόζει και οι Iron Maiden υποκλίνονται στον κόσμο.

Τα πρώτα λεπτά κυλούν σχετικά ήρεμα με μόλις 4.657 τραυματίες. Μετά το τέλος του δεύτερου chorus και ενώ το ορχηστρικό μέρος ανατριχιάζει τους πάντες, στη σκηνή ανεβαίνουν τέσσερεις αλυσοδεμένοι τζαμπατζήδες. Όσο οι κιθάρες δεν σταματάνε να σολάρουν άλλο τόσο δε σταματάει ο Bruce να μαστιγώνει τους βλάσφημους που περίμεναν να απολαύσουν την μεγαλύτερη στιγμή στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας τζάμπα. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει.

Το ΟΑΚΑ δεν μπόρεσε να αντέξει το Ελληνικό κοινο, τους Iron Maiden και το Alexander the Great
Το ΟΑΚΑ δεν μπόρεσε να αντέξει το Ελληνικό κοινο, τους Iron Maiden και το Alexander the Great

Φτάνουμε στο τελευταίο μέρος. Όλο το ΟΑΚΑ υμνεί τον Μέγα Αλέξανδρο όπως του αρμόζει.  Οι Iron Maiden υποκλίνονται στον κόσμο. Ο Bruce φωνάζει «Ευκαριστώ Ατήνα, Cya soon» κι όλοι μαζί χάνονται με αστραπιαία ταχύτητα πίσω από το stage, έχουν και δουλειές. Τα φώτα ανάβουν και ο κόσμος αρχίζει να φεύγει γεμάτος εικόνες, περηφάνια που ένα τόσο σπουδαίο τραγούδι δοξάστηκε στον τόπο του και αναμνηστικά μπλουζάκια με τον Έντι Μεγαλέκο των 80 ευρώ έκαστος.

Την επόμενη μέρα το υπουργείο πολιτισμού στέλνει επιστολή στο Βρετανικό μουσείο καλώντας το να έρθει να πάρει ό,τι γουστάρει από τον βράχο της Ακρόπολης μπας και ξεχρεώσουμε ένα μέρος από αυτά που ζήσαμε.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.