Οι post punk/darkwave θρύλοι Λευκή Συμφωνία, επιστρέφουν στην Αθήνα, για μία μεγάλη συναυλία. Tο Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, θα παρουσιάσουν υλικό από το νεότερο album “Άνθη της Σιωπής” που κυκλοφόρησε την Άνοιξη του 2023, ενθουσιάζοντας οπαδούς και κριτικούς, διαδεχόμενο το επίσης ιδιαίτερα αγαπημένο “Σαν τον Ήλιο” του 2020. Επιπλέον θα παρουσιαστεί υλικό και από τα παλαιότερα albums του συγκροτήματος, από το εμβληματικό ντεμπούτο “Μυστικοί Κήποι” του 1994, μέχρι και σήμερα.

Ένα από τα σημαντικότερα σχήματα της Ελληνικής σκηνής, κλείνει 40 χρόνια ύπαρξης και το γιορτάζει με συναυλίες ανά την Ελλάδα. Είναι μεγάλη τιμή μας που τον προσεχή Μάρτιο θα βρεθούν για πρώτη φορά και στη σκηνή του ταπεινού μας συναυλιακού Ναού.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Λευκή Συμφωνία: Θοδωρής Δημητρίου (Φωνή), Κώστας Μιχαλός (Κιθάρα), Διογένης Χατζηστεφανίδης (Μπάσο), Βαγγέλης Τσιμπλάκης (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.