Είναι μια από εκείνες τις σπάνιες συγκυρίες που πετυχαίνεις κάτι την ώρα που συμβαίνει. Ένα βήμα πριν αναγνωριστούν καθολικά ως το next big thing στην παγκόσμια πειραματική σκηνή, οι Βρετανοί Maruja επισκέπτονται την Ελλάδα για μια one-off εμφάνιση.

Το jazz-punk κουαρτέτο από το Manchester, έχοντας αποσπάσει αποθεωτικές κριτικές από τα NME, So Young Mag και BBC Radio 6 μεταξύ άλλων για το δημιουργικό αμάλγαμα νεωτεριστικά δομημένης free jazz που ακροβατεί ανάμεσα στις meta prog κιθάρες και το άναρχα ελευθεριάζον σαξόφωνο, κυκλοφορεί το ένα επιτυχημένο single μετά το άλλο, στρώνοντας το δρόμο για την παγκόσμια καταξίωση.

Φέρνοντας τον ανεμοστρόβιλο καλλιτεχνικής προσέγγισης που είναι η μουσική τους επί σκηνής με χειρουργική ακρίβεια, δείχνουν την on stage προσαρμοστικότητα τους σε κάθε ευκαιρία, όπως ακριβώς θα συμβεί αυτό το χειμώνα και στην Αθήνα.

Μία από τις πιο «καυτές» πειραματικές μπάντες, η Maruja, έρχεται στην Ελλάδα.
Μία από τις πιο «καυτές» πειραματικές μπάντες, η Maruja, έρχεται στην Ελλάδα.

Στις 3 Φλεβάρη, η σκηνή του Temple Athens θα φιλοξενήσει ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα σχήματα της ευρωπαϊκής ηπείρου, έχοντας ξεκάθαρη επίγνωση της μοναδικότητας της συγκυρίας ενός αποκλειστικού club show, πριν αρχίσουμε να μιλάμε για festival headliners.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Maruja: Harry Wilkinson (Φωνή, κιθάρα), Joseph Carroll (Σαξόφωνο), Jacob Hayes (Τύμπανα), Matt Buonaccorsi (Μπάσο)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.