5 χρόνια πέρασαν από εκείνο τον Φεβρουάριο, όταν οι Ιταλοί occult black metallers Mortuary Drape τίμησαν το Ναό μας, με την παρουσία τους. Εκείνη η συναυλία, μπορεί να μην ήταν η μοναδική στη χώρα μας, αλλά ήταν μία από τις πιο εμβληματικές. Στη διάρκειά της, ήχησε το θρυλικό album “All The Witches Dance” στην ολότητά του, σε ένα exclusive show χωρίς προηγούμενο.

Mortuary Drape

Τώρα, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, έχοντας στις αποσκευές τους το επικό “Black Mirror” album του 2023. Αλλά και μια setlist γεμάτη με αγαπημένα τραγούδια από το back catalogue του συγκροτήματος. Σε αυτή την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους, οι Mortuary Drape υπόσχονται ένα καθηλωτικό black metal ritual. Υπόσχονται επίσης μια καταιγιστική ηχητική επίθεση, που θα μας θυμίσει γιατί είναι ένα απο τα επιδραστικότερα συγκροτήματα του χώρου.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι blackened heavy metallers Shadowmass. Αυτή την περίοδο βρίσκονται προ των πυλών της κυκλοφορίας της επόμενης πλήρους δισκογραφικής τους κυκλοφορίας, μετά το εξαιρετικό “Oculus Diaboli” EP του 2021. Τη βραδιά θα ανοίξει το speed black metal power trio των Böneyard.

Αυτή η ανακοινώση έρχεται να συμπληρώσει -αλλά όχι ολοκληρώσει- ένα σύνολο αφιερωματικών black metal συναυλιών, που θα μας επιτρέψουν να τιμήσουμε αυτό το αγαπημένο είδος μουσικής και μαζί με αυτό, κάποια σχήματα από το παρελθόν και το παρόν του ήχου, που αγαπάμε.

Stay tuned for more black metal rites!

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Mortuary Drape: Wildness Perversion (Φωνή), S.C. Bass (Μπάσο), S.R. (Κιθάρα), D.C. (Κιθάρα), M.T. (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.