Όταν μιλάμε για τη γερμανική black metal σκηνή δε μπορούμε να τηn ταυτησουμε με καποιόν ιδιαίτερο δικό τους ήχο σαν σύνολο. Μεμονωμένα υπάρχουν πολλές γερμανικές μπάντες με τις ιδιαιτεροτητες και τις επιρροές τους, κυρίως απο τη Σκανδιναβία, που έχουν πλούσιο βιογραφικό και έχουν αφήσει το λιθαράκι τους. Οι Sarkritsa, αναμφίβολα, είναι μία από αυτές.

Nargaroth, Nagelfar, Odal, Endstille και νέο αίμα όπως οι Totenwache, οι φανταστικοί Kanonenfieber και οι Groza που το Ελληνικό κοινό τους γνώρισε πριν μερικούς μήνες σε δύο απίστευτα λαιβ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι Sarkitsa, πιστοί στις black metal παραδόσεις, συνεχίζουν να σκορπάνε στοιχειωμένο black metal

Οι Sarkrista είναι από τα σχήματα που έχουν ξεχωρίσει. Για πάνω από μία δεκαετία, πιστοί στις black metal παραδόσεις, σκορπάνε στοιχειωμένο, μελαγχολικό, λυσσαλέο και καθηλωτικό Black Metal. Κάθε κομμάτι τους είναι ένας ύμνος στον Εωσφόρο. Οι επιροές τους παραπέμπουν κυρίως στη Φιλανδική σκηνή και μπάντες όπως οι Sargeist και Behexen.

Το στοιχειωτικό black metal των Sarkritsa έρχεται στην Αθήνα
Το στοιχειωτικό black metal των Sarkritsa έρχεται στην Αθήνα

Αυθάδη και δαιμονιώδες riffing, βλάσφημα blastbeats και η φώνη του Revenant επιθετική και γεμάτη μίσος, δημιουργούν μια παγωμένη ατμόσφαιρα που θα ζήσετε σε ένα μοναδικό λαιβ στην Αθήνα την Κυριάκη 8 Οκτωβρίου οπού θα μας παρουσιασουν υλικο από ολόκληρη τη δισκογραφία τους στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας.

Η πιο πολυσυζητημένη στους underground κύκλους του εξωτερικού Ελληνική black metal μπάντα, οι Lunar Spells, θα άνοιξουν τους Sarkrista.

Ενά πραγματικά underground live το οποίο κανένας που οπαδός του black metal δεν πρέπει να χάσει!

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Sarkritsa: Exesor (Τύμπανα), Revenant (Φωνή)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.