Οι Sleep Token διέγραψαν τα πάντα από τον λογαριασμό τους στο Instagram. Μάλιστα δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού άλλαξαν το βιογραφικό τους σε “Nothing lasts forever”. Ο λογαριασμός της μπάντας στο Facebook και η ιστοσελίδα της είναι ακόμα σε λειτουργία. Επίσης, προς το παρόν, όλες οι ημερομηνίες της περιοδείας τους φαίνεται να είναι ακόμα σε ισχύ. Οπότε ποιος ξέρει τι συμβαίνει;

Ίσως να έρχεται κι άλλο νέο υλικό και το “Nothing lasts forever” να είναι ένα νεύμα γι’ αυτό; Κάτι που θα είχε νόημα, αν σκεφτεί κανείς ότι οι Sleep Token μόλις κυκλοφόρησαν ένα σωρό νέες μάσκες, και ξέρετε τι σημαίνει αυτό στον κόσμο συγκροτημάτων όπως οι Ghost και οι Slipknot – νέα εποχή, νέα μουσική.

Το Loudwire σημειώνει ότι μια άλλη εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι κάποιος φέρεται να βρήκε και να μοιράστηκε το πιστοποιητικό γέννησης του μέλους των Sleep Token. Βέβαια, είναι σχετικά περίεργο ένα πιστοποιητικό γέννησης να επιβεβαίωνε τη συμμετοχή κάποιου σε ένα συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα παντα με το Loudwire, κάποιος βρήκε το πιστοποιητικό γέννησης του μπασίστα του συγκροτήματος – γνωστού μόνο ως III – και το δημοσίευσε στο διαδίκτυο για να το δει ο κόσμος. Μάλιστα, βάσει των ίδιων πηγών, λέγεται ότι αυτός ο netizen βρήκε και τον λογαριασμό του στο Twitch. Ο III, επίσης, διέγραψε τη σελίδα του στο Instagram.

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε ότι καλό θα είναι να σεβομάστε την ανωνυμία κάποιου, ακόμα και αν είναι μία διάσημη περσόνα όπως τα μέλη των Sleep Token.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Producer: Vessel, Carl Bown

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.