Οι Made of Stone Productions φέρνουν για πρώτη φορά στην Αθήνα τους The Soft Moon, σε ένα μουσικό ταξίδι που υπόσχεται να αφήσει εποχή. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, το Fuzz Live Music Club θα φιλοξενήσει τον Luis Vasquez σε μια συναυλία που θα ενώσει τον κόσμο με την πολυεπίπεδη μουσική του οπτική.

Ο Luis Vasquez ξεκίνησε από την προεφηβεία του να εξερευνά ήχους, συχνότητες και ρυθμικά μοτίβα στο κεφάλι του, απορροφώντας ταυτόχρονα το ζεστό Καλιφορνέζικο ήλιο.

Έχοντας κατασταλάξει από το 2010 και μετά στην περσόνα των The Soft Moon επιλέγει το πειραματικό synth post punk ως κύριο όχημα του. Δίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενδελεχή δείγματα του τι συμβαίνει στο δημιουργικό alter ego του. Στην πορεία, χτίζει ένα ισχυρό fanbase.

O Luis Vasquez και η περσόνα του, the Soft Moon, έρχονται στην Αθήνα και το Fuzz
O Luis Vasquez και η περσόνα του, the Soft Moon, έρχονται στην Αθήνα και το Fuzz

Επιπλέον, η μετακόμιση του στην Ευρώπη τον έφερε σε ακόμα πιο στενή επαφή με το ορχηστρικό industrial και τα EBM στοιχεία. Ωστόσο, η συνύπαρξη του με ομοϊδεάτες καλλιτέχνες λειτούργησε καταλυτικά στο αφαιρετικό του στυλ.

Σύνηθες μοτίβο τα τελευταία χρόνια, η δημιουργική του διαδικασία ευαισθητοποιήθηκε στα δύο αδρανή χρόνια.

O Luis Vasquez με το uptempo post punk του, μετατρέπει το εσωστρεφές one man project του σε ένα ονομαστό live act

Σε συνδυασμό με κάποιες σοβαρές οικογενειακές αναταράξεις και τον απόηχο αυτών σε προσωπικό επίπεδο, οι συνθήκες έκαναν το “Exister” του 2022 να έχει μια ιδιαίτερα εύθραυστη και πολυεπίπεδη οπτική. Διατηρεί τον περιπετειώδη χαρακτήρα και τη δομική πολυσχιδία που απαντάται σε κάθε studio δουλειά του

Απόλυτα φυσιολογικά, παρόμοια τεταμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα συνοδεύει την κάθε live παρουσίαση του συγκεκριμένου project. Όπως επίσης και του feeling που πλέον απλώνεται και στο παλαιότερο υλικό, καθιστώντας την κάθε συναυλία μια ξεχωριστή υπόθεση.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δε θα έβαζε φρένο στην εκφραστικότητα του Luis Vasquez. Φέρνοντας με μεγάλη συχνότητα on the road το uptempo post punk του, μετατρέπει το εσωστρεφές one man project του σε ένα ονομαστό live act. Με κάθε επιτυχημένη περιοδεία του, η φήμη του επεκτείνεται.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.