Η αμερικανική hardcore punk μπάντα, Stick to Your Guns, ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αθήνα! Ανεβαίνουν στο stage του Arch Club στις 29 Απριλίου! Αυτή η συναυλία υπόσχεται να είναι μια από τις πιο δυναμικές και αξέχαστες εμπειρίες για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο.

Stick to You Guns

Με μια καριέρα που ξεκίνησε το 2003, οι Stick to Your Guns έχουν καθιερωθεί ως μια από τις πρωτοπόρες μπάντες στον χώρο του hardcore punk. Με έντονα μηνύματα αντίστασης και αλληλεγγύης, η μουσική τους απευθύνεται σε όσους αναζητούν ενέργεια και έμπνευση.

Η εμφάνισή τους στο Arch Club αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους fan του είδους. Με την επιβλητική παρουσία τους στη σκηνή και τον έντονο ήχο τους, οι Stick to Your Guns δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Με τη συμμετοχή του κοινού να είναι ένα κεντρικό στοιχείο της εμφάνισής τους, η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι φορτισμένη και ενθουσιώδης.

Οι Stick to Your Guns έχουν κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους και EP. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε τα “Diamond“, “Comes from the Heart“, “The Hope Division” και το πιο πρόσφατο “Spectre“. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δείτε τους Stick to Your Guns ζωντανά στο Arch Club, στις 29 Απριλίου.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

StYG: Jesse Barnett (Φωνή), Andrew Rose (Μπάσο), Chris Rawson (Κιθάρα), Josh James (Κιθάρα), Adam Galindo (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.