Μετά την κυκλοφορία του πρώτου single “Loathe & Love” που κυκλοφόρησε τον Μάιο, οι Unverkalt αποκαλύπτουν με μεγάλη χαρά όλες τις λεπτομέρειες του επερχόμενου άλμπουμ τους “A Lump of Death: A Chaos of Dead Lovers”.

Αποτελούμενο από επτά κομμάτια το “A Lump of Death: A Chaos of Dead Lovers” σηματοδοτεί το απόλυτο μείγμα post-metal, avant-garde και alternative ήχου με ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό χαρακτήρα και ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από την σκοτεινή δεκαετία των ’70s η οποία επηρέασε το μυαλό και τις πράξεις πολλών ανθρώπων έως και σήμερα.

Οι Unverkalt είναι έτοιμοι να κυκλφορήσουν τον δεύτερο δίσκο τους, το "A Lump of Death: A Chaos of Dead Lovers
Οι Unverkalt είναι έτοιμοι να κυκλφορήσουν τον δεύτερο δίσκο τους, το "A Lump of Death: A Chaos of Dead Lovers

Με το “Le Triomphe de la Mort” οι Unverkalt αναμειγνύουν τον χαρακτηριστικό ήχο τους με πειραματικά στοιχεία από την alternative και avant garde μουσική σκηνή, δημιουργώντας έναν ήχο που από την πρώτη ακρόαση καθηλώνει με τα έντονα συναισθήματα. Το single είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από σήμερα.

Ο δεύτερος επίσημος δίσκος του συγκροτήματος, “A Lump of Death: A Chaos of Dead Lovers” θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου απο την Argonauta Records.

A Lump of Death: A Chaos of Dead Lovers - Tracklist

1. Embers

2. Last Word

3. Beneath the Rose

4. Choir

5. The Dirge

6. Anodyne

7. Shine

8. Magnolia

9. Under the Wheel

10. Bloom 

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Artist: Baroness

Album: Stone

Label: Abraxan Hymns

Release Date: 15/09/2023

Genre: Sludge Metal

Producer: Baroness

Baroness: John Baizley (Φωνή, κιθάρα), Nick Jost (Μπάσο, πλήκτρα), Sebastian Thomson (Τύμπανα), Gina Gleason (Κιθάρα, φωνή)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.