Οι Varathron επιστρέφουν με νέο album που θα τους ενθρονίσει και πάλι εκεί που ανήκουν τα τελευταία 35 χρόνια. Σε μία από τις κορυφές του είδους.

Πιστοί στις αρχές τους, οι Varathron την 1η Δεκεμβρίου (Agonia records) θα μας παραδώσουν άλλο ένα album-διαμάντι αγνής μαυρομεταλικής τέχνης με τίτλο “The Crimson Temple“. Αυτή η κυκλοφορία θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή τους στη σκηνή, ώστε να μας παρουσιάσουν νέο υλικό σε συνδυασμό με τους παλιούς ύμνους τους που καθόρισαν ένα είδος, εμπνέοντας γενιές μουσικών και συγκροτημάτων.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Varathron: Stefan Necroabyssious (Φωνή), Achilleas C. (Κιθάρα), Haris (Τύμπανα), Sotiris (Κιθάρα), Stratos Kountouras (Μπάσο)

Και επειδή η περίσταση είναι ιδιαιτέρως μοναδική, οι ειδικοί καλεσμένοι θα έπρεπε να είναι κάτι εξίσου μοναδικό. Μαζί τους, θα εμφανιστούν οι θρυλικοί Deviser, οι οποίοι είναι και συνοδοιπόροι των Varathron, από τις αρχές των ’90s. Σφυρηλατώντας την ελληνική black metal σκηνή σε γερό αμόνι και με μαύρο ατσάλι που ο κόσμος πρώτη φορά έβλεπε, ο ήχος της έφτασε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. 30+ χρόνια μετά, θεωρείται ακόμα και τώρα, ως η πιο σημαντική σκηνή μαζί με τη Σκανδιναβική.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Deviser: Matt Hnaras (Κιθάρα, φωνή), Nick Christogiannis (Μπάσο, πλήκτρα), Vag Kastanas (Κιθάρα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.