Οι Virgin Mary’s Eyes (V.M.E.), με το όνομα να είναι η αγγλική μετάφραση της φράσης “Της Παναγιάς τα Μάτια” είναι ένα μουσικό συγκρότημα που κινείται ανάμεσα στο Radio-Friendly Rock και το Avant-Garde Metal. Ο ήχος τους αποτελεί ένα αμάλγαμα, με επιρροές από black, death, core, doom, grunge μέχρι rap, reggae, ska, blues, surf κ.ά..

Δημιουργήθηκαν το 2015 στην Κομοτηνή από τον τραγουδιστή Μιχάλη και τον drummer Αντώνη, με ένα μουσικό στυλ πιο κοντά στο Djent, κυκλοφορώντας εν έτει 2016 το πρώτο τους EP με τίτλο “Delirium Tremens”.

Το 2019 η μπάντα μετακόμισε στην Αθήνα και, πλέον με τη νέα σύνθεση, νέο ήχο, νέα μελη και αρκετές live εμφανίσεις την περίοδο 2022-2023, βρίσκεται στα πρόθυρα κυκλοφορίας του πρώτου της full album με τίτλο “Creatures”, με στόχο να κυκλοφορήσει το Γενάρη του 2024.

Οι Virgin Mary’s Eyes μάς συστήνονται
Οι Virgin Mary’s Eyes μάς συστήνονται

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Virgin Mary’s Eyes: Μιχάλης Χατζηβασιλείου (Φωνή), Στέφανος Ουζουνίδης (Κιθάρα), Άκης Παπανικολάου (Κιθάρα), Κώστας Φιλίππου (Μπάσο), Αντώνης Μαλλίδης (Τύμπανα)

Virgin Mary’s Eyes: Facebook | Instagram | Spotify | YouTube | TikTok

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.