Σε νέα επέμβαση πρέπει να υποβληθεί ο Ozzy Osbourne όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο θρύλος του metal και των Black Sabbath είχε μια σοβαρή πτώση το 2019. Έκτοτε η υγεία του έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Πρόσφατα, χρειάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του στο Power Trip Festival.

Μιλώντας στην πρεμιέρα του The Osbournes Podcast, ο Ozzy επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται για τέταρτη επέμβαση σε διάστημα τεσσάρων ετών. «Θα χρειαστώ άλλη μια επέμβαση σύντομα. Ανακάλυψαν ότι ο αυχένας μου έχει βελτιωθεί. Πιο χαμηλά όμως υπάρχουν δύο σπόνδυλοι εκεί που χτύπησα οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πονάω πολύ. Είναι πολύ άβολη κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Ozzy.

Στη διάρκεια του podcast, η κόρη του Ozzy, Kelly Osbourne, ρωτήθηκε αν αναζήτησε δεύτερη γνώμη ο πατέρας της. Η Sharon Osbourne απάντησε «Ο γιατρός είπε, κοιτάξτε δεν ξέρουμε αν θα δουλέψει ή όχι. Θα πάρουμε και δεύτερη και τρίτη γνώμη. Είμαστε σε αυτή τη διαδικασία τώρα».

Παρότι έχει ήδη τρεις επεμβάσεις, ο Ozzy Osbourne φαίνεται πως έχει επιβαρυνθεί πολύ από τον τραυματισμό του πριν 4 χρόνια

Στη συνέχεια, ο Ozzy συμπλήρωσε ότι «στη μέση μου, οι δύο δίσκοι αυτοί και οι μύες στους ώμους μου έχουν αποκολληθεί από τον σκελετό μου και για αυτό σκύβω μπροστά. Όταν ο γιατρός μου το έλεγε, σκεφτόμουν ότι ανέκαθεν περπατούσα έτσι». Πρόσφατα, ο Ozzy ακύρωσε την εμφάνισή του στο Power Trip Festival, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς το σώμα μου, μου λέει ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμη και δεν θέλω το πρώτο μου show σε πέντε χρόνια να είναι μέτριο».

Μιλώντας στην πρεμιέρα του The Osbournes Podcast, ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε πως ετοιμάζεται για τέταρτη επέμβαση
Μιλώντας στην πρεμιέρα του The Osbournes Podcast, ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε πως ετοιμάζεται για τέταρτη επέμβαση

Η εικόνα του Ozzy Osbourne είναι αλήθεια πως γεννά μια θλίψη για τον θρύλο του metal. Όχι λύπηση, αλλά σίγουρα στεναχώρια που ένας «δαίμονας» της σκηνής βιώνει τόσο απότομη καθίζηση της υγείας του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Osbourne έχει την οικογένειά του στο πλευρό του και αρκετούς πόρους ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να έχει μια καλή ποιότητα ζωής.

Άλλωστε, αυτό είναι που έχει προτεραιότητα. Στα 74 χρόνια του και έπειτα από 56 χρόνια στη μουσική σκηνή, ο Ozzy δεν έχει κάτι να αποδείξει πλέον. Ακόμη και αν αποχωρήσει οριστικά από τη μουσική, η παρακαταθήκη του θα αποτελεί στο διηνεκές σημείο αναφοράς για κάθε καλλιτέχνη του metal. Και όχι μόνο.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.