Οι Pagan, το εκρηκτικό συγκρότημα με τη σταθερά ανοδική πορεία και τα απανωτά sold-out στις εμφανίσεις τους, έρχονται το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Temple. Στόχος τους, να ξυπνήσουν τον Διόνυσο με τον αρχέγονο ήχο τους και την μυστικιστική τους ατμόσφαιρα.

Μέσα σε ένα μόλις χρόνο έγιναν το talk-of-the-town. Τόσο με τον ήχο τους όσο και με τις μυσταγωγικές εμφανίσεις τους. Τελετές μύησης στο DNA της παραδοσιακής μουσικής με σύγχρονη ηλεκτρική έκφραση.

Pagan
Pagan

Με πρωθιέρεια την εκρηκτική και απόκοσμη Έβελυν Ασουάντ, οι θεατές συμμετέχουν σε μια καλά ενορχηστρωμένη μουσικοθεατρική performance υψηλής αισθητικής και μυσταγωγικής κατάνυξης που μένει χαραγμένη στη μνήμη.

Οι συνθέσεις τους έχουν το μεδούλι της παραδοσιακής μουσικής, ενώ ο ήχος τους έχει ύφος progressive rock και electronica. Σε συνδυασμό με τα κοστούμια, τα σκηνικά και τους θεατρικούς φωτισμούς δημιουργούν ένα μοναδικό τελετουργικό θέαμα. Όποιος το βιώνει, ταξιδεύει στα τοπία της ανθρώπινης ψυχής.

Οι Pagan έρχονται στις 2 Μαρτίου στη σκηνή του Temple προλογίζοντας το πρώτο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Pagan: Έβελυν Ασουάντ (Φωνή), Μάρκος Παύλου (Γκάιντα), Βασίλης Προδρόμου (Ακουστική κιθάρα), Σταύρος Τσουμάνης (Ηλεκτρική και κλασική κιθάρα), Παντελής Πέτρου (Ηλεκτρικό μπάσο), Θάνος Τσελεμπής (Τύμπανα)

Λοιποί συντελεστές: Marlene Kaminsky (Σκηνοθετική επιμέλεια), Άκης Γκοράκης (Ηχοληψία), Νίκος Παπαδόπουλος (Sound Effects), Μαριέττα Παυλάκη (Σχεδιασμός φωτισμών), Ιωάννης Πηταράκης (Media manager), Χρύσα Τσουμάνη (Βοηθός Παραγωγής/Social media), Νίκη Ψυχογιού (Κοστούμια), Κωνσταντίνος Κολιούσης (Κατασκευή κομμώσεων), Όλγα Φάλεϊ (Σχεδιασμός make up)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.