Ο Passenger για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα! Ο ερμηνευτής και δημιουργός του “Let Her Go”, ενός από τα μεγαλύτερα hit singles του 21ου αιώνα, θα βρεθεί στην Αθήνα για την πρώτη του συναυλία στη χώρα μας, στις 22 Οκτωβρίου 2023 στο Gagarin 205.

Το “Let Her Go” δεν είναι απλά ένα απίστευτα επιτυχημένο τραγούδι. Είναι το 24ο video σε συνολικές θεάσεις στην ιστορία (!) του youtube, με πάνω από 3,3 δισεκατομμύρια (!) streams. Επίσης, είναι το 44ο πιο πολυπαιγμένο τραγούδι στην ιστορία του spotify, με πάνω από 1,7 δισεκατομμύρια (!) streams!

Έγινε πολυπλατινένιο σε πολλές χώρες, ενώ ακούστηκε και ακούγεται πάρα πολύ και στην Ελλάδα. Κυριολεκτικά, κάθε ακροατής μουσικής της πρόσφατης δεκαετίας έχει ακούσει τουλάχιστον μια φορά αυτό το εξαιρετικό τραγούδι και γνωρίζει την χαρακτηρική φωνή του Passenger!

Ο Passenger έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ανεβαίνει στο stage του Gagarin 205

Ο Βρεταννός τραγουδοποιός κατόρθωσε έτσι να ζήσει το απόλυτο όνειρο κάθε μουσικού: προσπαθώντας να τα καταφέρει, μετακόμισε στην Αυστραλία, όπου έγινε καλλιτέχνης του δρόμου, χτίζοντας σιγά σιγά την επαφή του με το κοινό. Ώσπου, το 2012 ηχογράφησε και κυκλοφόρησε τον δίσκο “All The Little Lights” που περιείχε το “Let Her Go”, το τραγούδι που του άλλαξε τη ζωή και τον έφερε στο παγκόσμιο προσκήνιο.

“Αντιμέτωπος” με την απότομη φήμη, ο Passenger δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της επιτυχίας του. Αντίθετα, κυκλοφόρησε το 2016 έναν έξοχο δίσκο (“Young as the Morning Old as the Sea”) που έγινε μεγάλη επιτυχία, έφτασε στο νο1 στα charts της Μεγάλης Βρετανίας και στο top10 σε πολλές χώρες του κόσμου.

Συνολικά, ο Passenger έχει κυκλοφορήσει 14 άλμπουμς, με 8 από αυτά να μπαίνουν στο top40 των βρετανικών charts. Τραγούδια του όπως τα “Simple Song”, “Sword from the Stone”, “And I Love Her”, “The Way That I Love You”, “Everywhere” έχουν δεκάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια views, καθιστώντας τον έναν από τους πιο επιφανείς folk-rock καλλιτέχνες της εποχής μας.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.