Ο Steven Knight αποκάλυψε πότε θα προβληθεί η ταινία Peaky Blinders. Ένα φιλμ που αναμένεται εδώ και καιρό, και, ευτυχώς, σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε. Μιλώντας πρόσφατα στους Radio Times, ο Steven Knight επιβεβαίωσε ότι δουλεύει για το έργο και πως αυτήν τη στιγμή εργάζεται πάνω στα “τελευταία κομμάτια” του σεναρίου. Σκοπός του είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα αργότερα μέσα στο 2024.

«Αυτήν τη στιγμή δουλεύω πάνω στα τελευταία κομμάτια του σεναρίου. Απλώς κάθομαι στο πληκτρολόγιο και ξεκινάω. Είναι λίγο σαν να έχω ένα όνειρο, για μένα. Κάθεσαι εκεί και σου έρχονται όλα αυτά τα πράγματα, και μετά τα διαβάζεις και σκέφτεσαι: “Είναι πολύ καλό – αλλά από πού προήλθε;”. Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στα μέσα του επόμενου έτους».

O Steven Knight μίλησε για την πολυαναμενόμενη ταινία Peaky Blinders
O Steven Knight μίλησε για την πολυαναμενόμενη ταινία Peaky Blinders

Τώρα, όταν ο Steven Knight είπε “το επόμενο έτος” εννοεί το 2024, πράγμα που σημαίνει ότι οι θαυμαστές του Peaky Blinders ελπίζουμε να δούμε τη συμμορία να επιστρέφει σε λίγους μήνες.

Το Peaky Blinders πρωτοπροβλήθηκε το 2013 και ακολουθεί τον Cillian Murphy ως Tommy Shelby, τον επικίνδυνο αρχηγό των Peaky Blinders. Μιας εγκληματικής συμμορίας που εδρεύει στο Μπέρμιγχαμ το 1919. Η σειρά ολοκληρώθηκε πέρυσι, τελειώνοντας με τον Tommy να φεύγει, πιθανώς σε μια νέα ζωή, με τον κόσμο να τον θεωρεί νεκρό.

Εκτός από την ταινία, αναμένονται και δύο spinoff σείρες από τον κόσμο του Peaky Blinders

Η ταινία Peaky Blinders βρίσκεται στα σκαριά αρκετό καιρό, με τον Knight να αποκαλύπτει το 2020 ότι θα αντικαταστήσει την έβδομη σεζόν. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει η ταινία παραμένουν σε μεγάλο βαθμό κρυφές προς το παρόν.

«Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ μιας ταινίας και μιας τηλεοπτικής σειράς είναι ο προϋπολογισμός. Όταν κάνεις πράγματα για την τηλεόραση, συχνά πρέπει να ζητάς από τους ανθρώπους να τα φανταστούν. Αλλά με μια ταινία, μπορείς πραγματικά να το κάνεις. Μπορείς να ανατινάξεις πράγματα. Θα θυμίσει ο Τόμι τον Τζέιμς Μποντ; Ίσως. Υπάρχουν παραλληλισμοί. Πάντα θεωρούσαμε το Peaky Blinders πιο κινηματογραφικό, οπότε επιτέλους βρίσκουμε μια οθόνη αρκετά μεγάλη για αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Σύμφωνα με τον Steven Knight τα γυρίσματα για την ταινία Peaky Binders θα ξεκινήσουν μέσα στο 2024
Σύμφωνα με τον Steven Knight τα γυρίσματα για την ταινία Peaky Binders θα ξεκινήσουν μέσα στο 2024

Η ταινία είναι ένα μόνο από τα πολλά σχέδια του κόσμου των Peaky Blinders που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Tο Netflix έχει ήδη αποκαλύψει ότι τουλάχιστον δύο spinoffs βασισμένα στη σειρά είναι στα σκαριά.

«Ένα από αυτά θα διαδραματίζεται στη Βοστώνη στα μέσα του 20ου αιώνα. Μερικές δηλαδή δεκαετίες μετά το αρχικό Peaky Blinders. Ενώ ένα άλλο θα επικεντρωθεί στην Polly, τη μητριάρχη της εγκληματικής φατρίας Shelby».

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.