Έπειτα από επτά χρόνια η PJ Harvey επιστρέφει στη δισκογραφία με το I Inside the Old Year Dying! Ο δέκατος δίσκος της σπουδαίας μουσικού αναμένεται να είναι η πρώτη δουλειά της με νέα ακούσματα από το 2016. Τότε, είχε κυκλοφορήσει το “The Hope Six Demolition Project”. Έκτοτε ακολούθησαν δύο soundtrack albums, καθώς και οκτώ demo albums. Επιπλέον, κυκλοφόρησε ένα compilation album τον Νοέμβριο του 2022.

Στο I Inside the Old Year Dying, η PJ Harvey ανέλαβε την παραγωγή παρέα με τους Mark “Flood” Ellis και John Parish. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Partisan Records στις 7 Ιουλίου 2023. Αναμένεται να περιλαμβάνει 12 τραγούδια εκ των οποίων δυο έχουμε ήδη ακούσει. Το “A Child’s Question, August” κυκλοφόρησε ως single στις 26 Απριλίου 2023, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του δίσκου. Το δεύτερο ονομάζεται “I Inside the Old I Dying” και κυκλοφόρησε στις 7 Ιουνίου 2023.

Για προπαραγγελίες πάτησε εδώ

Μιλώντας για το I Inside the Old Year Dying, η PJ Harvey είχε πει κατά την ανακοίνωσή του: «Έπειτα από πολλά χρόνια δουλειάς είμαι πολύ χαρούμενη που κυκλοφορώ αυτή τη νέα συλλογή τραγουδιών. Ήταν ένα δύσκολο album και χρειάστηκε χρόνος για να πάρει την τελική μορφή του. Ωστόσο, πλέον είναι όλα όσα ήλπιζα ότι θα ήταν». Το I Inside the Old Year Dying αναμένεται να έχει διάρκεια 39 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα.

PJ Harvey, I Inside the Old Year Dying, Album Cover
PJ Harvey, I Inside the Old Year Dying, Album Cover
I Inside the Old Year Dying - Tracklist

1. Prayer at the Gate

2. Autumn Term

3. Lwonesome Tonight

4. Seem an I

5. The Nether-edge

6. I Inside the Old Year Dying

7. All Souls

8. A Child’s Question, August

9. I Inside the Old I Dying

10. August

11. A Child’s Question, July

12. A Noiseless Noise

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: PJ Harvey

Album: I Inside the Old Year Dying

Release Date: 07/07/2023

Producer: PJ Harvey, Mark “Flood” Ellis, John Parish

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.