Κι έρχεται η στιγμή που κάνουν την εμφάνισή τους στη σκηνή οι Project Renegade γύρω στις 17:40, με λιγότερο ήλιο ευτυχώς. Και κάπου εδώ αλλάζουμε το είδος μουσικής σε metalcore και nu, progressive metal, με το σύνολο να θυμίζει λίγο Jinjer. Πρόκειται για μία τετραμελή μπάντα με καθαρά γυναικεία φωνητικά και μελωδικές νότες, με δυνατά screams ανά διαστήματα, όπου είναι ιδανική για το είδος που υποστηρίζουν. Μία μπάντα δουλεμένη, που εστιάζει στη δημιουργία κι όχι απαραίτητα στο πλήθος του κοινού, όπως και φάνηκε εξάλλου. 

Rockwave 2023, Project Renegade

Με πράσινο background, πράσινη φωσφοριζέ ενδυμασία και μασκοφόρο drummer, ανέδειξαν το εκκεντρικό τους στυλ. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή του “Wall of Love”, όπου στην ουσία οι παρευρισκόμενοι έτρεχαν κι αγκαλιαζόντουσαν μεταξύ τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής τους ήταν διαδραστικοί με το κοινό, παρακινώντας το να συμμετέχει ενεργά, δίνοντας τον παλμό.

Ένα μεγάλο μπράβο για το νέο τους single “Token”, με δυνατά screams αλλά και clean vocals. Επίσης, ο νέος τους δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 14/07, οπότε αναμένουμε τα καλύτερα. Την εμφάνισή τους κλείνουν με το “The New Joker”, καθαρά εναλλακτικό metalcore κομμάτι, προετοιμάζοντας το κοινό για τη συνέχεια. 

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

One of the Crowd

The Strain

Civil Unrest

My Oath

Bloodwitch

The Fix Is In

Token

The New Joker

Project Renegade: Marianna, Ody, Philipp, Jay

Project Ranegade: Facebook | Spotify | YouTube | Instagram | Twitter

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.