Όπως αναμενόταν, στις 12:00 το μεσημέρι Ελλάδας στις 9/11 άνοιξε η γενική προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα! Σχεδόν τέσσερις ώρες αργότερα, τα εισιτήρια κάνουν “φτερά” και φαίνεται πως οδεύουμε σε sold-out με άνεση!

Συγκεκριμένα, στη ζώνη με τα φθηνότερα εισιτήρια (88€), που είναι η Standing, έχουν απομείνει περίπου 2.700 εισιτήρια. Η αρχική εκτίμηση χωρητικότητας του συγκεκριμένου χώρου ήταν πάνω από 4.000. Στη Feuerzone (Firezone), απομένουν περίπου 2.100 εισιτήρια. Τέλος, σε ότι αφορά τις τρεις ζώνες με καθίσματα, το sold-out είναι πολύ κοντά. Στη Seated A, εντός της Feuerzone, μένουν λιγότερα από 10 εισιτήρια, στη Seated B (κάτω αριστερά στο γράφημα), περίπου 20 και στη Seated C (πάνω αριστερά στο γράφημα), λιγότερα από 160.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι σε άλλες χώρες, το sold-out της πρώτης ημέρας διαδέχθηκε η ανακοίνωση για δεύτερη συναυλία! Ενθαρρυντικό δε είναι το γεγονός ότι μετά τη συναυλία της Αθήνας στις 30/5, οι Rammstein έχουν κενό πέντε ημερών πριν την επόμενη εμφάνισή τους.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.