Με την κοινοποίηση του Europe Stadium Tour 2024 των Rammstein από το Facebook της High Priority δημιουργούνται ερωτηματικά και ελπίδες.

Πάνε 13 χρόνια από τη μοναδική εμφάνιση των Γερμανών «ηρώων» του industrial metal Rammstein στη Μαλακάσα. Η συναυλία τους στo πλαίσιo της κυκλοφορίας του “Liebe Ist Fur Alle Da” άφησε μεγάλη μερίδα κόσμου με αναμνήσεις. Όμως, άφησε ακόμα περισσότερους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν με απωθημένα.

Πριν από 24 ώρες το γερμανικό συγκρότημα ανακοίνωσε τη Europe Stadium Tour 2024. Μια περιοδεία η οποία θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα στάδια μέσα στο 2024 και θα προσφέρει τη συναυλιακή εμπειρία των Rammstein στο 100%. Όσοι έχουν δει στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις του συγκροτήματος το 2019 ξέρουν πως μια τέτοια παραγωγή είναι ένα συγκλονιστικό συναυλιακό βίωμα.

Είναι αυτή η "ανακοίνωση" της High Priority teaser για επερχόμενη ανακοίνωση των Rammstein

Ωστόσο κάτι δείχνει να κινείται στο ελληνικό γίγνεσθαι. Πριν λίγη ώρα η High Priority Productions κοινοποίησε στο προφίλ της στο Facebook την ανακοίνωση του συγκροτήματος. Γεμίζοντας με αυτόν τον τον τρόπο τον ελληνικό διαδικτυακό τόπο με εικασίες και ελπίδες.

Μια τέτοια κίνηση φυσικά δεν μπορεί παρά να υποδηλώνει κάτι. Τώρα αν αυτό είναι το πρελούδιο μιας επίσημης ανακοίνωσης η οποία θα ανακοινώνει την επιστροφή των Γερμανών «εμπρηστών» ή απλά ένα publicity stunt ενώ μπάντα και διοργανώτρια βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ο προσεχής χρόνος θα το δείξει. Όπως επίσης και την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής. Αφού τα τεκταινόμενα στο ΟΑΚΑ και τη stadium φύση της περιοδείας, τα παραπάνω ερωτηματικά πληθαίνουν.

Λίγη ώρα μετά, η High Priority επιβεβαίωσε τις ελπίδες μας. Επίσημα πλέον, οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.