Χωρίς τρία μέλη τους θα εμφανιστούν απόψε στο Release Athens 2023 οι Wu-Tang Clan! Με ανακοίνωσή του το Release Athens Festival αποκαλύπτει πως το θρυλικό συγκρότημα κατέφθασε στην Αθήνα χωρίς τους Method Man, Ghostface Killah και GZA. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η διοργάνωση δεν ενημερώθηκε παρά μόνο σήμερα (27/7/2023) για αυτή την αλλαγή, δίχως μάλιστα να της έχει δοθεί εξήγηση -προς το παρόν.

Χωρίς Ghostface Killah, GZA και Method Man στο Release Athens 2023 οι Wu-Tang Clan

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Release Athens 2023:

Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι κατέφθασε και η τελευταία πτήση που θα μετέφερε μέλη των Wu-Tang Clan. Ανάμεσα σε αυτούς που τελικά ήρθαν στην Αθήνα δεν συμπεριλαμβάνονται οι εξής:
Clifford Smith

Dennis Coles

Gary Glice
Μέχρι στιγμής, δεν μας έχει δοθεί καμία εξήγηση για τους λόγους για τους οποίους δεν ήρθαν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες. Το show θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τα υπόλοιπα μέλη των Wu-Tang Clan, με τη μπάντα που τους συνοδεύει, καθώς και με τους καλλιτέχνες που απαρτίζουν το lineup της ημέρας.
Ενημερώνουμε πως όποιος ή όποια δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημέρα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, έχει τη δυνατότητα να μην κάνει χρήση του εισιτηρίου του και να αποζημιωθεί.

Μεταξύ άλλων, ο Method Man δεν ήρθε στην Αθήνα για την εμφάνιση των Wu-Tang Clan στο Release Athens 2023

Όροι και τρόπος αποζημίωσης θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία για την οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε δεδομένου πως το Release Athens Festival έκλεισε και πλήρωσε την εμφάνιση των Wu-Τang Clan στην Ελλάδα, με την πλήρη σύνθεσή τους. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, τα δωμάτια που έχουν κρατηθεί στα επιλεγμένα ξενοδοχεία είναι στα ονόματα όλων των μελών του συγκροτήματος.

Επίσης, όπως ρητά μας ζητήθηκε, η διαφήμιση της εμφάνισής τους έγινε με υλικό που μας παραχωρήθηκε από τους ίδιους (φωτογραφία, βιογραφικό, Δελτίο Τύπου κ.λπ.), στο περιεχόμενο του οποίου περιλαμβάνονται και τα 9 μέλη του συγκροτήματος.

Η ευθύνη για τη συμμετοχή ή όχι στο σημερινό show βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους.

Κλείνοντας, να τονίσουμε πως ο Method Man είχε αποκαλύψει προ ενός έτους περίπου ότι δεν θα συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή περιοδεία των Wu-Tang. Ωστόσο, το Release Athens 2023 αναφέρει πως ήρθε σε συμφωνία με το συγκρότημα ώστε να εμφανιστούν με το πλήρες lineup τους στο stage της Πλατείας Νερού.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.