Ενώ η παραγωγή του Daredevil: Born Again έχει «παγώσει» για το άμεσο μέλλον και χωρίς να υπάρχει καμία πληροφορία για κάποιο πιθανό reboot της Jessica Jones, οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτές τις σειρές, ο Charlie Cox, ο Vincent D‘Onofrio και η Krysten Ritter συναντήθηκαν στο GalaxyCon Austin.

Ο D’Onofrio μοιράστηκε μια φωτογραφία των τριών, όπου τόσο ο ίδιος όσο και ο Cox παίρνουν μια χαζοχαρούμενη πόζα, ενώ η Ritter στέκεται κοντά τους χαμογελαστή.

Τα Marvel Studios έχουν επιβεβαιώσει ότι σκοπεύουν να εντάξουν στο MCU όσους εμφανίστηκαν στο DefendersVerse. Τόσο ο Charlie Cox όσο και ο Vincent D’Onofrio έχουν κάνει κάποιες πρώτες εμφανίσεις, ενώ υπάρχουν φήμες ότι και ο Punisher του Jon Bernthal θα επιστρέψει σύντομα. Όσον αφορά την Jones, ωστόσο, τα πράγματα ήταν αρκετά σιωπηλά. Τούτου λεχθέντος, η Ritter έχει εκφράσει τη μεγάλη την επιθυμία να επιστρέψει ως Jessica Jones.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.