Ο πρώην κιθαρίστας των Bon Jovi, Richie Sambora, δήλωσε στο People ότι «γίνονται συζητήσεις» σχετικά με μια πιθανή επιστροφή του στο συγκρότημα.

Μιλώντας στο περιοδικό στο Breeders‘ Cup ο 64χρονος Richie Sambora είπε: «Γίνεται ένα ντοκιμαντέρ για τους Bon Jovi και για πράγματα στα οποία έχω συμμετάσχει και εγώ. Ο κόσμος θέλει να μας δει να παίζουμε και αυτό θα τους κάνει όλους ευτυχισμένους. Θέλω να πω, ουσιαστικά, ότι αυτός είναι ο λόγος που το κάνουμε σε αυτό το σημείο».

Ο Richie Sambora ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με τον Bon Jovi είναι καλές
Ο Richie Sambora ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με τον Bon Jovi είναι καλές

Ο Richie Sambora συνέχισε: «Νομίζω ότι γράψαμε πολλά τραγούδια που άλλαξαν τις ζωές πολλών ανθρώπων απλά και μόνο επειδή τους κάναμε να περάσουν καλά. Ξέρω επίσης ότι η μουσική μας τους κράτησε συντροφιά. Το ξέρω γιατί αυτό έκανε η μουσική σε μένα. Και ελπίζω ότι μπορώ να το αντικατοπτρίσω αυτό σε ό,τι κάνω.»

«Οπότε ναι, σίγουρα θα μπορούσε να συμβεί», πρόσθεσε σχετικά με μια επανένωση. «Είναι απλά ένα θέμα του πότε όλοι θα είναι έτοιμοι να το κάνουν. Θα είναι ένα μεγάλο, τεράστιο εγχείρημα».

Ο Richie Sambora δήλωσε ότι είναι έτοιμος και να γράψει νέα μουσική για τους Bon Jovi

Όσο για το πότε θα μπορούσε να γίνει η επανένωση των Bon Jovi, ο Richie Sambora είπε: «Δεν είμαι σίγουρος. Εξαρτάται από πολλούς ανθρώπους και παράγοντες. Πρέπει όμως να γινεί και σωστά. Αυτό είναι όλο.»

«Ήρθε όμως η ώρα να το κάνουμε», προσέθεσε. «Αυτή είναι η 40η επέτειός μας, αλλά αισθάνομαι νεότερος από ποτέ. Διασκεδάζω!».

Τον περασμένο Ιούνιο, ο Richie Sambora περιέγραφε μια διαφορετική εικόνα όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή του στους Bon Jovi. «Όχι, ούτε κατά διάνοια. Κανείς δεν μου το ζήτησε ακόμα – αλλά και να συμβεί, παρότι θα μπορούσα να το κάνω αύριο, δεν νομίζω να το έκανα.»

Ερωτηθείς αν θα έγραφε νέα μουσική με τους Bon Jovi, ο Richie δήλωσε: «Αν δεν με αφήσει, θα είναι τρελός.»

Παρότι του όνομά του είναι στην μπάντα, δεν ήταν ποτέ μόνος του

«Στην πραγματικότητα, έγραψα αρκετό από εκείνο το υλικό των Bon Jovi. Είναι λάθος που οι άνθρωποι νομίζουν ότι επειδή το όνομά του [Jon Bon Jovi] είναι στον τίτλο της μπάντας, είναι μόνο αυτός η μπάντα. Απλά δεν μπορούσαμε τότε, να σκεφτούμε κάτι άλλο.

Ο κόσμος νομίζει ότι απλά σκέφτομαι τα κιθαριστικά μέρη και κάτι τέτοιο. Αλλά η σύνθεση τραγουδιών είναι εννοιολογική. Πρέπει να έχεις μια ιδέα. Είναι μια ιστορία. Και μπορεί μερικές φορές να προέρχεται απλά από το να κοιτάς έξω από το παράθυρο. Άλλες φορές προέρχεται από τη δική σου ζωή όπως την έζησες αυτήν στους Bon Jovi. Ομολογώ ότι η ζωή μου ήταν πολύ πιο πολύχρωμη από τη ζωή πολλών στο συγκρότημα».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μία επανένωσης Bon Jovi και Richie Sambora
Ανοιχτό το ενδεχόμενο μία επανένωσης Bon Jovi και Richie Sambora

Ο Richie Sambora συνέχισε να λέει ότι έχει διατηρήσει καλές σχέσεις με τον Jon τα χρόνια που μεσολάβησαν από την αποχώρησή του. «Ξέρετε κάτι, δεν υπάρχει κακία. Θέλω να πω, κάναμε κάτι… Δεν υπάρχουν πολλές μπάντες που έκαναν αυτό που κάναμε εμείς. Εννοώ, προφανώς, συγκροτήματα όπως οι Τhe Rolling Stones, οι Pink Floyd και οι U2 το έχουν κάνει. Αλλά πραγματικά, δεν υπάρχουν πολλοί σαν εμάς».

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.