Ο Robert Plant ερμήνευσε το “Stairway to Heaven” σε μια φιλανθρωπική συναυλία για τον καρκίνο που διοργάνωσε ο Andy Taylor των Duran Duran. Αυτό σύνεβη για πρώτη φορά από το 2007, όταν και ο Robert Plant είχε τραγουδίσει το κομμάτι στη συναυλία επανένωσης των Led Zeppelin.

Ο Andy Taylor, διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο του προστάτη τετάρτου σταδίου το 2018. Το προσδόκιμο ζωής του ήταν σύντομο. Όμως, όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα φέτος, μια επαναστατική θεραπεία τον άφησε ασυμπτωματικό. Μάλαιστα, θα μπορούσε ακόμη και να παρατείνει τη ζωή του αλλά περίπου πέντε χρόνια.

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση στο Soho Farmhouse στο Oxfordshire της Αγγλίας, ο Taylor καλωσόρισε μια σειρά από καλεσμένους στη σκηνή, μεταξύ των οποίων και τον Rober Plant που τραγούδησε τέσσερα τραγούδια. Tρεις διασκευές των Led Zeppelin και ένα medley από το “Season of the Witch” του Donovan και το “For What It’s Worth” των Buffalo Springfield.

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση, εκτός του Rober Plant και του Taylor παρευρέθηκαν οι: Guy Pratt (μπάσο, Pink Floyd), Kenwyn House (κιθάρα, Goldray & Reef), David Palmer (Rod Stewart)

Όλη η παράσταση μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο Facebook, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η εκτέλεση του “Stairway to Heaven” ξεκινάει περίπου στο 55ο  λεπτό.

Εκτός του “Stairway to Heaven”, ακούστηκαν και τα:

The Wild Boys

Man’s a Wolf to Man 

Forever Young

Hungry Like the Wolf 

Addicted to Love

Yours 

Ghost 

Thank You

Black Dog 

Stairway to Heaven

Season of the Witch/ For What it’s worth

Για πρώτη φορά μετά το 2007, ο Robert Plant τραγούδησε το "Stairway to Heaven"
O Dave Lombardo υποστήριξε ότι οι Slayer ήταν οι καλύτεροι του "Big 4"

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.