Με μια λιτή ανακοίνωση το Rockwave Festival έριξε τη συναυλιακή “βόμβα”, τα Rockwave Nights! Πρόκειται για δεκαήμερο φεστιβάλ στο ανανεωμένο Θέατρο Λυκαβηττού από τις 25/6 έως τις 4/7 του 2024! Η Xlalala και το Rockwave Festival κάνουν εμφατικό “ποδαρικό” σε ό,τι αφορά τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Το θρυλικό θέατρο του ιστορικού λόφου στο κέντρο της Αθήνας, έχει επανέλθει προ μηνών. Πλέον, ήρθε η στιγμή να προετοιμαστεί ως venue για ένα μεγάλο φεστιβάλ, με τρομερή διάρκεια! Το Rockwave Festival παραδοσιακά “κλειδώνει” μεγάλα ονόματα από το ευρύ φάσμα της rock και του σκληρότερου ήχου.

Rockwave Nights 2024, Rockwave Festival, Rockwave, Xlalala
Rockwave Nights 2024, Rockwave Festival, Rockwave, Xlalala

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι αν θα έχουμε και συναυλίες στη Μαλακάσα για το 2024! Μόνο να υποθέσουμε μπορούμε ότι η λογική λέει πως το Rockwave Festival κάνει ένα ιστορικό βήμα. Από ένα εκ των πλέον απομακρυσμένων από την Αθήνα venues, έρχεται στην καρδιά της πρωτεύουσας!

Xlalala και Rockwave Festival ανακοίνωσαν τα Rockwave Nights 2024, δέκα ημέρες στο ανανεωμένο Θέατρο του Λυκαβηττού

Είναι δεδομένο ότι το φεστιβάλ κάνει τεράστιο βήμα προς μια νέα κατεύθυνση. Με δέκα ημέρες διαθέσιμες και αρκετά slots (σ.σ. εικάζουμε) διαθέσιμα ανά ημέρα, πάμε για κάτι ιστορικό! Ωστόσο, το αν θα έχουμε συναυλίες και στη Μαλακάσα θα πρέπει να αναμείνουμε λίγο ακόμη για να το εξακριβώσουμε. Έως τότε, ανυπομονούμε για τα πρώτα ονόματα!

Το Rockwave Festival φιλοξένησε πέρσι αμέτρητα ονόματα, στη Μαλακάσα. Σε τέσσερις ημέρες, πέρασαν από τη μεγάλη σκηνή του Terra Vibe γιγάντια ονόματα. Άρα, μόνο τέτοιου βεληνεκούς και… πάνω μπορούμε να φανταζόμαστε ήδη στο θέατρο Λυκαβηττού!

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.