Οι Rusty Bonez επέστρεψαν στις κυκλοφορίες δίσκων, καθώς το νέο τους album, Brainworm, κυκλοφόρησε ήδη μέσω vinylstore.gr!

Η heavy rock μπάντα από την Αθήνα επανέρχεται δυναμικά μετά το ντεμπούτο-album της, Wrath, του 2017! Το Brainworm ηχογραφήθηκε με την προηγούμενη σύνθεση του συγκροτήματος, που περιλάμβανε τους Κώστα Καραπέτσα και Αλέξανδρο Βαρσάνη. Οι δυο τους πλέον έχουν αποχωρήσει από το συγκρότημα, αλλά ηχογράφησαν πρώτα το Brainworm με τους Νώντα Εμμανουήλ (Φωνή) και Γιώργο Σηλυβρίδη (Μπάσο).

Το Brainworm των Rusty Bonez κυκλοφόρησε μέσω του vinylstore.gr. Είναι παραγωγής του Fotis Benardo των Devasoundz Studios, ο οποίος έκανε και το engineering, και το mixing. Το artwork του δίσκου ανέλαβε ο Bewild Brother και το mastering ο George Nerantzis.

Την ανακοίνωση του δίσκου συνοδεύει το πρώτο video clip του album, Brainworm.

Οι παραγγελίες για το Brainworm έχουν ξεκινήσει σε VinylStore και Bandcamp

Παράλληλα, οι Rusty Bonez ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ζωντανά το Brainworm. Την Παρασκευή 12 Μαΐου το Temple Athens ανοίγει τις πόρτες του για το συγκρότημα, με τους Ninkasi και Chlorini να τους συνοδεύουν, ανοίγοντας τη βραδιά!

Brainworm - Tracklist

1. Nowhere

2. Drive

3. If

4. Rain

5. Do you remember?

6. Pile of stones

7. Miles away

8. Brainworm

9. Hold your breath

10. Someday

11. Shadows of faith

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: Rusty Bonez

Album: Brainworm

Release Date: 04/05/2023

Label: VinylStore

Rusty Bonez: Νώντας Εμμανουήλ (Φωνή), Γιώργος Σηλυβρίδης (Μπάσο), Χάρης Κανελλόπουλος (Κιθάρα), Άλεξ Κόλλιας (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.