Οι Ruts DC, η θρυλική βρετανική μπάντα που συνδυάζει το punk, το reggae και το dub, έρχεται στην Αθήνα για μια αξέχαστη εμφάνιση στο Arch Club τον Μάρτιο. Η μπάντα θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό σετ γεμάτο κλασικά κομμάτια και νέο υλικό που θα αναστατώσει κάθε παρευρισκόμενο.

Όπως λένε οι ίδιοι οι Ruts DC κάποιες μπάντες φαίνονται punk και ακούγονται punk. Και φυσικά, υπάρχουν και αυτές που απλά είναι punk. Οι Βρετανοί από τα πρώτα τους χρόνια πίστευαν ότι το punk έχει ακρετό χώρο για δημιουργική εξερεύνηση και μουσική επιδεξιότητα.

Ruts DC

Μετά από δεκαετίες στο χώρο της μουσικής, το τρίο συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με την ενέργεια και την αυθεντικότητά του. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να τους δείτε ζωντανά στη σκηνή του Arch Club και να απολαύσετε μια νύχτα γεμάτη μουσική, χορό και δέος.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 09 Μαρτίου.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Ruts DC: David Ruffy (Τύμπανα), John “Segs” Jennings (Φωνή, μπάσο), Leigh Heggarty (Κιθάρα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.