Το Σουηδικό gothic rock σχήμα Scheitan θα πραγματοποιήσει το πρώτο ever show του, εδώ και 24 χρόνια, μετά από την θρυλική τους performance στο Wave-Gotik-Treffen στην Λειψία το 2000. Η συναυλία θα λάβει χώρα στο Ναό της Αθήνας, το Σάββατο 15 Ιουνίου, λίγες μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου album “Songs for the Gothic People“, από το ελληνικό underground label The Circle Music.

Μετά από 24 χρόνια οι Scheitan θα δλωσουν την πρώτη τους συναυλία
Μετά από 24 χρόνια οι Scheitan θα δλωσουν την πρώτη τους συναυλία

Ο κιθαρίστας, πολυοργανίστας και τραγουδιστής Pierre Törnkvist στέλνει το μήνυμά του στο ελληνικό κοινό: «Ανυπομονούμε να κάνουμε αυτό το σπουδαίο βήμα στο να φέρουμε τους Scheitan πίσω στη ζωή, μετά από αυτή την πολυετή απουσία. Θα παίξουμε το νέο album στην ολότητά του, σε αυτό που θεωρούμε το τέλειο μέρος για την συναυλιακή μας επιστροφή. Το Temple αποτέλεσε τα τελευτάια χρόνια ένα μέρος στο οποίο έλαβαν χώρα κάποιες από τις σημαντικότερες συναυλίες στην Ελλάδα και είναι πραγματικά τιμή μας που θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την επιστροφή των Scheitan».

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.