Επιτέλους, ήρθε η ώρα να δούμε και στην Ελλάδα, την πλήρη συμφωνική/metal live εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν οι SepticFlesh. Μάλιστα, αυτό θα συμβεί και σε ένα από τα εμβληματικά μέρη του κόσμου! Το περίφημο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στην Ακρόπολη των Αθηνών! Μαζί με το συγκρότημα στη σκηνή κάτω από τον έναστρο ουρανό στις 28 Σεπτεμβρίου 2024 θα είναι η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών/Athens State Orchestra με μαέστρο τον Koen Schoots Music.

Από την Ιαπωνία, το Μεξικό και τη Νότια Αμερική μέχρι κάθε γωνιά της Ευρώπης, οι SepticFlesh περιοδεύουν εδώ και δύο δεκαετίες, χτίζοντας μια λαμπρή διεθνή καριέρα. Το κοινό της μπάντας είναι τεράστιο και εκτείνεται σε πολλά σημεία του παγκόσμιου χάρτη.

Με εννέα άλμπουμ, αμέτρητες συναυλίες, συνεχείς παγκόσμιες περιοδείες και συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, μαζί με 24 χρόνια καριέρας στην παγκόσμια rock/metal μουσική σκηνή, το συγκρότημα συνεργάζεται με την Nuclear Blast Records, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του rock/metal. Το τελευταίο τους άλμπουμ μάλιστα, “Modern Primitive“, έτυχε θερμής υποδοχής.

Το έργο αυτό έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μεξικό το 2019 στο "Metropolitan Theater of Mexico City"

Οι SepticFlesh απολαμβάνoυν διεθνή μουσική αναγνώριση. Ενδεικτικά, το 2021, παρτιτούρες από 4 συνθέσεις του συγκροτήματος επιλέχθηκαν από το φημισμένο Berklee College of Music. Έκτοτε έχουν συμπεριληφθεί στη μουσική βιβλιοθήκη του για μελέτη από τους σπουδαστές του.

Οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν ένα μοναδικό αισθητικό θέαμα. Το όραμα των SepticFlesh είναι να παρουσιάσουν ένα ακουστικά και οπτικά άρτιο αποτέλεσμα. Δίνουνέμφαση στη θεατρικότητα και προσπαθούν να ενσωματώνουν στοιχεία από τον ελληνικό πολιτισμό στους στίχους και τις εικόνες τους.

Το 8ο Classic Rock θα παρουσιάσει ένα crossover project στο Ηρώδειο, όπου οι rock και metal ήχοι των Septicflesh συναντούν τον συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο LIBRO CORO θα συμπληρώσει το μοναδικό θέαμα.

Η διεθνής καριέρα των SepticFlesh και το κύρος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, σε συνδυασμό με τη μοναδική τοποθεσία του Ηρωδείου αποτελούν εγγυήσεις για μία ξεχωριστή βραδιά

Το έργο αυτό έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μεξικό το 2019 στο “Metropolitan Theater of Mexico City” με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μεξικού. Εκεί, οι SepticFlesh μοιράστηκαν τη σκηνή με 140 μουσικούς και 40μελή χορωδία. Ήταν μια κορυφαία sold-out συναυλία, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 3500 θεατές.

Η διεθνής καριέρα των SepticFlesh και το κύρος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, σε συνδυασμό με τη μοναδική τοποθεσία του Ηρωδείου, σίγουρα θα προσελκύσουν οπαδούς από άλλες χώρες που θα απολαύσουν το μοναδικό θέαμα. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης και κυκλοφορίας της συναυλίας από ξένη δισκογραφική εταιρεία, υπό την προϋπόθεση των απαραίτητων εγκρίσεων.

Την εκτέλεση και οργάνωση της παραγωγής του Classic Rock 8 θα αναλάβει, όπως κάθε χρόνο για λογαριασμό της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, η γνωστή εταιρεία Robin 4 Arts GmbH.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.