Ο σκηνοθέτης Dan Trachtenberg αποκάλυψε τις σκέψεις του για πιθανό sequel του Prey, του εξαιρετικού prequel του Predator, που κυκλοφόρησε πέρυσι. Μιλώντας στο Comicbook, ο σκηνοθέτης έδωσε τη φιλοσοφία του για το πώς θα προσέγγιζε μια πιθανή συνέχεια. Όπως και πώς θα προσπαθούσε να αποφύγει τις “παγίδες” που συχνά συνοδεύουν τα sequel.

«Τελικά κάνατε τη σωστή ερώτηση. Πολλές φορές κάποιος κάνει ένα γαμάτο πράγμα και μετά, μία συνέχεια απλά σκ@τά. Έτσι, όταν σκέφτομαι αν θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια, η πρωταρχική συζήτηση πρέπει να είναι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι επίσης ξεχωριστό. Όχι μόνο για το franchise του Predator, αλλά για το σινεμά γενικότερα.

Δε θα ήταν αρνητικός ο Dan Trachtenberg στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Arnold Schwarzenegger στο sequel του Prey
Δε θα ήταν αρνητικός ο Dan Trachtenberg στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Arnold Schwarzenegger στο sequel του Prey

Ένα πράγμα που λέω αρκετά συχνά όταν γυρίζουμε μία ταινία, είναι να σιγουρευτούμε ότι την αντιμετωπίζουμε ως μοναδική. Δεν θέλω να κάνουμε ένα φιλμ που να ΄χει σκηνές τύπου “Αυτό είναι σαν το παλιό Predator, το άλλο σαν τις ταινίες της Marvel ή του Star Wars».

Ο Dan Trachtenberg θα ήθελε να προσθέσει τον Arnold Schwarzenegger στο Prey 2

Αν και δεν έχουμε ιδέα τι είδους μορφή θα πάρει το Prey 2, ο Trachtenberg πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να κάνει τα όνειρα κάθε οπαδού του Predator πραγματικότητα. Να φέρει δηλαδή τον Arnold Schwarzenegger πίσω στη μάχη.

«Έμαθα ότι υπήρξε μια προσπάθεια να επανέλθει ο Άρνολντ στον κόσμο των Predators. Το μόνο που θα πω είναι ότι ακόμα αντέχουν αυτοί οι τύποι, είναι απλά υπέροχο».

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.