Το hardcore punk συγκρότημα Sick of It All ιδρύθηκε το 1986 στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Η καριέρα τους απογειώθηκε όταν υπέγραψαν σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία και έβγαλαν το τρίτο τους άλμπουμ “Scratch the Surface“. Το άλμπουμ έχτισε μια γέφυρα μεταξύ punk και metal, χαρακτηριζόμενο για τη streetwise punk συμπεριφορά του, ενώ ήταν αρκετά κιθαριστικό ώστε να τραβήξει την προσοχή του metal κοινού.

Περισσότερες από τρεις δεκαετίες μετά, οι αδελφοί Koller & Co εξακολουθούν να είναι ακμαίοι. Έχουν πει συχνά σε συνεντεύξεις ότι η προσέγγισή τους στη μουσική βασίζεται σε όσα συμβαίνουν στη ζωή τους και προσπαθούν να μεταφέρουν αυτά τα γεγονότα όσο πιο αληθινά και δυναμικά γίνεται.

Μία από τις θρυλικότερες μπάντες της Αμερικάνικης hardcore σκηνής, οι Sick Of It All, έρχονται στην Ελλάδα
Οι Αμερικανοί επιστρέφουν στην Αθήνα και το AN Club

Είναι μια τέχνη την οποία κατέχουν στην εντέλεια, όπως δείχνει με τόσο πλούσιο τρόπο το θηριώδες “The Last Act of Defiance” του 2014. Με 17 κομμάτια κάτω των τριών λεπτών, η πιο πρόσφατη μέχρι σήμερα δουλεία τους, το “Wake the Sleeping Dragon!” του 2018 διατηρεί τον αδυσώπητο ρυθμό που έχει καθορίσει την καριέρα τους.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Sick Of It All: Lou Koller (Φωνή), Pete Koller (Κιθάρα), Armand Majidi (Τύμπανα), Craig Setari (Μπάσο)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.