Οι Still Corners έρχονται στο αγαπημένο τους Gagarin 205 για μια συναυλία την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, το μοναδικό τους live στην Ελλάδα για το 2024!

Οι Still Corners έρχονται στο αγαπημένο τους Gagarin για μια συναυλία την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024! Η σχέση λατρείας που εχει το ελληνικό κοινό με τους Still Corners είναι πια δεδομένη, με το έξοχο “The Trip” (των εκατοντάδων εκατομμυρίων streams) να ακούγεται σταθερά στα ποιοτικά ραδιόφωνα της χώρας, όπως και άλλα μικρά διαμαντάκια τους, όπως τα “The Message”, “Black Lagoon”, “Endless Summer”.

Still Corners | Επιστρέφουν με νέο άλμπουμ
Μια συναυλία θα δώσουν στην Ελλάδα οι Still Corners εντός 2024, στο Gagarin 205 στις 31 Μαΐου

Οι δε εμφανίσεις τους στο Gagarin έχουν μετατραπεί σε παράδοση, καθώς μετά από τη μαζική αγάπη του κοινού που έχουν δεχθεί εκεί, το θεωρούν ένα από τα πλέον αγαπημένα live venues τους. Ειδικά η συναυλία τους το 2018 και το αναπάντεχο sold out, υπήρξε μια πολύ σημαντική στιγμή για αυτούς, καθώς άλλαξε ριζικά την πορεία τους. Έκτοτε, κάθε φορά που περιοδεύουν στην Ευρώπη, η υπνωτιστική κιθάρα του Greg και η ευαίσθητη, αιθέρια φωνή της Tessa “πρέπει” να ακουστούν στο Gagarin.

Η συναυλία των Still Corners στο Gagarin θα είναι η μοναδική στη χώρα μας για το 2024. Θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την πορεία τους και εντάσσεται στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου άλμπουμ τους “Dream Talk” που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.