Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στη «γιάφκα” τους, στην Ηπείρου & Αχαρνών μετά από το κατά κοινή ομολογία κορυφαίο (και όπως πάντα soldout) live των τελευταίων ετών που έγινε μάλιστα αφορμή για ένα πολύ χαρακτηριστικό μίνι ντοκιμαντέρ που περιγράφει απόλυτα την καρμική τους σχέση με το Κύτταρο!

Στις 16 του Φλεβάρη, στην καλύτερη φάση της μεγάλης τους πορείας κατεβαίνουν «Κάτω στην Πόλη” για τη ρεβάνς, στην τελευταία χειμερινή τους εμφάνιση στην Αθήνα. Και κάπου εδώ σταματάνε τα λόγια για την πιο απερίγραπτη μπάντα της ελληνικής ροκ σκηνής και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το πανδαιμόνιο!

Ετοιμάσου για: “Μανιφέστο”, “Κάτω στην Πόλη”, “Παυσίπονο”, “Υποσχέσεις”, “Third Uncle”, “Σκυλίσια Μέρα”, “Βαβυλωνία”, “Θεατρίνοι”, “Funk Πάθη”, “Παπαγάλος”, “Ηρωίνη”, “Χαμαιλέον”, “Εμβατήριο πένθιμο και κατακόρυφο”, “Το Παιχνίδι”, “Σαλονίκη”, “Μοιραίο Καραβάνι”, “Αδέρφια στην Κόλαση”, “Δον Κιχώτες”, “Η φωλιά του Κούκου”, “Διλήμματα”, “Αποτυχημένο παιδί”, “Είδωλα”, “Γκρίζο Background”, “Αδρεναλίνη” και πολλά μα πολλά άλλα!

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ LIVE.

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Μωρά στη Φωτιά: Στέλιος Σαλβαδόρ (Μπάσο, φωνή), Λάκης Ραγκαζας (Κιθάρα), Σάκης Ζαχαριάδης (Κιθάρα), Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα, πιάνο, συνθεσάιζερ), Δημήτρης Ματζίρης (Τρομπόνι), Φώτης Τσακυρίδης (Τύμπανα)

Μωρά στη Φωτιά: Facebook | YouTube | Spotify

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.