Συναυλία Στήριξης Πλημμυροπαθών Θεσσαλίας : The Ark

Κροταλίας
Void Droid
Khirki
Passengers in Panic

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης “Δ.Κιντής” | 19.00

Είσοδος Ελεύθερη – Οικονομική Ενίσχυση Απαραίτητη

Η κιβωτός ως σύμβολο ασφαλούς μετάβασης από το δύσκολο παρόν στο ευοίωνο μέλλον παραμένει μια αιώνια πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους. Απέναντι σε κάθε πλήγμα που απειλεί την ζωή, ανθρώπινη ή μη, είμαστε υποχρεωμένοι να δράσουμε. Η Συναυλία που διοργανώνεται από την 10/10 Productions, την Επιτροπή Σωτηρίας, τα συγκροτήματα που συμμετέχουν και την απαραίτητη αρωγή του Δήμου Ηλιούπολης, είναι μια ελάχιστη σύμπλευση αλληλεγγύης, με σκοπό να αφυπνίσει και να απαλύνει κάποιες από τις ανάγκες των πληγέντων. Σας καλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας.
Οι στίχοι των τραγουδιών τους έχουν τραγουδηθεί μόνο με γροθιές σφιγμένες στον αέρα. Μια από τις σημαντικότερες ελληνόφωνες punk/rock μπάντες της εποχής μας, με τις εμφανίσεις τους να είναι μικρές εκρήξεις ενέργειας. Ας μην κοροιδευόμαστε. Ο Κροταλίας θα κλείσει αυτήν την βραδιά με το καλύτερο κομμάτι που μπορεί να παιχτεί σε αυτή την περίσταση. Όλοι περιμένουμε να ακούσουμε το “Μετά την Βροχή”.
Εάν υπάρχει μια δύναμη στο εγχώριο heavy rock που μπορεί να προωθήσει νέες ιδέες στην ήδη πετυχημένη συνταγή, είναι σίγουρα οι Void Droid. Με έμφαση στις μελωδίες, τα αχαλίνωτα κιθαριστικά solo και προφανώς το desert groove, οι Αθηναίοι έχουν φτιάξει μια “ανίκητη” παλέτα τραγουδιών που αποκτά όλο και περισσότερους fans. Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μια αρχηγική εμφάνιση.
Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τον πρώτο τους δίσκο, την Κτηνωδία, που θα ήταν πλεονασμός να κάνουμε εκτενή αναφορά για ένα από τα καλύτερα ελληνικά metal ντεμπούτα αλμπουμ. Τα αμέτρητα live που έδωσαν τα τελευταία χρόνια, οι θετικές κριτικές, το γεγονός ότι το κοινό πλέον τραγουδάει στίχους και ακολουθεί τους Khirki παντού, ομολογούν από μόνα τους, πως αυτή η μπάντα είναι το next big thing του σήμερα. Αναμένουμε την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου. Ίσως ακούσουμε και κανένα ακυκλοφόρητο τραγούδι. Άχαστο.
Μια συναυλία αλληλεγγύης δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη εκκίνηση από τον τρελό folk ρυθμό που προσφέρει μια μπάντα σαν τους Passengers in Panic. Σμιλευμένοι από τα καλύτερα prog υλικά, με πλούσιο σε επιρροές ήχο και με το βλέμμα στην ελληνική παράδοση, είναι σίγουρο πως το γλέντι θα ξεκινήσει από νωρίς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Το σύνολο των εσόδων θα δοθούν σε κοινωφελή οργάνωση που θα παραμένει στην περιοχή της Θεσσαλίας μετά το πέρας της εκδήλωσης και θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους πληγέντες.

Πόρτες: 18.30

Πληροφορίες
Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης “Δ.Κιντής
Γαρδίκη & Σμόλικα ,Ηλιούπολη. Tηλ: 2109923840

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.