Μην περιμένετε για δεύτερη σεζόν του “The Brothers Sun”. Την Παρασκευή, δημοσιεύματα επιβεβαίωσαν ότι το Netflix δεν θα συνεχίσει τη σειρά δράσης στην οποία πρωταγωνιστούσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Michelle Yeoh. Τα νέα έρχονται σχεδόν δύο μήνες μετά την προβολή της σειράς. Συνδημιουργοί της ο συνδημιουργός του Glee και του American Horror Story, Brad Falchuk και ο πρωτοεμφανιζόμενος Byron Wu.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επιδόσεις του ήταν “μέτριες” για τα δεδομένα της πλατφόρμας. Παρότι μάλιστα έτυχε καλών κριτικών και πέρασε πέντε εβδομάδες στο αγγλόφωνο Top 10 του Netflix.

Στο καστ του της σειράς συμμετείχαν και οι Joon Lee, Highdee Kuan, Alice Hewkin, και Jenny Yang. Καθώς και οι Johnny Kou, Jon Xue Zhang, Zhan Wang, Madison Hu, Rodney To και Ron Yuan.

Τι θα μπορούσε να αφορά η 2η σεζόν του “The Brothers Sun”;

Σε συνέντευξή του, ο Wu αποκάλυψε ότι υπήρχαν σχέδια για μια δεύτερη σεζόν του “The Brothers Sun”. Τότε, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό θα εξαρτιόταν από τις μετρήσεις τηλεθέασης του Netflix.

«Ακούστε, θα θέλαμε πολύ να κάνουμε τη 2η σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε τα νούμερα που χρειάζεται το Netflix. Και για μένα, αυτή είναι η πρώτη μου σειρά. Νομίζω ότι το μόνο άλλο credit μου στο IMDB είναι κάτι σαν μια ταινία μικρού μήκους του “AFI”».

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.