Με το “The Marvels” να απέχει λίγες ημέρες από την πρεμιέρα του, όλο και περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται για την ταινία.

Χθες το βράδυ, το τελικό τρέιλερ αποκάλυψε ότι η Valkyrie της Tessa Thompson θα κάνει την εμφάνισή της. Με μια πιο προσεκτική ματιά, υπάρχει ακόμη ένα καρέ που φαίνεται να επιβεβαιώνει τα σχέδια για ένα συναρπαστικό ντεμπούτο.

Όταν η λέξη “NEXT” αναβοσβήνει στην οθόνη, βλέπουμε μια φαρέτρα με μωβ βέλη και τα μακριά μαλλιά μιας σιλουέτας. Αυτή δεν μπορεί παρά να ανήκει στην Kate Bishop. Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες ότι η Hailee Steinfeld θα κάνει την εμφάνισή της και αυτό σχεδόν το επιβεβαιώνει.

Με βάση όσα γνωρίζουμε, η ταινία τελειώνει με την Ms. Marvel να ξεκινάει για να συγκεντρώσει μια ομάδα “νέων” Avengers. Φαίνεται ότι η πρώτη που στρατολογεί είναι η Hawkeye του MCU. Περιμέναμε ότι αυτή θα ήταν μια σκηνή μετά το τέλος της ταινίας, αλλά φαίνεται ότι τα σχέδια έχουν αλλάξει.

Η ταινία "The Marvels" αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 10 Νοεμβρίου.

Στο “The Marvels”, η Carol Danvers ή Captain Marvel έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από τους Kree και έχει πάρει εκδίκηση από την Supreme Intelligence. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες βλέπουν την Carol να επωμίζεται το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος.

Η ταινία "The Marvels" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου
Η ταινία "The Marvels" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου

Όταν τα καθήκοντά της τη στέλνουν σε μια σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της Kamala Khan, a.k.a Ms Marvel, της ανιψιάς της και της αστροναύτη της S.A.B.E.R., Captain Monica Rambeau. Μαζί, αυτή η τριάδα πρέπει να συνεργαστεί και να μάθει να δουλεύει συντονισμένα για να σώσει το σύμπαν ως “The Marvels“.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Movie: The Marvels

Duration: 105′

Year: 2023

Genre: Action, Adventure, Fantasy

Director: Nia DaCosta

Starring: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Park Seo-joon

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.