Το Temple σε συνεργασία με την Orlock Promotions παρουσιάζουν: Οι “The Nosferatu” ζωντανά στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024.

Το θρυλικό βρετανικό gothic rock συγκρότημα επιστρέφει στην Αθήνα, μετά από μια σειρά από επιτυχημένες περιοδείες το 2023, όπως οι συναυλίες στην Πόλη του Μεξικού, την Πράγα, το Πόρτο, το Whitby, τη Λειψία, το Δουβλίνο, τη Νάπολη, το Μπάρι, τη Φρανκφούρτη, το Βερολίνο και το Λονδίνο.

Οι The Nosferatu επιστρέφουν στην Αθήνα
Οι The Nosferatu επιστρέφουν στην Αθήνα

Οι The Nosferatu είναι ένα βρετανικό gothic rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τις στάχτες της αρχικής εποχής Rise Nosferatu. Τραγούδια όπως το Rise, το Dark Angel και το Vampyres Cry έχουν εδραιώσει τη θέση τους στην ιστορία του gothic rock.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

The Nosferatu: Louis DeWray (Φωνή), Vlad Janicek (Μπάσο), Rob Leydon (Eden House) (Κιθάρα), Simon Rippin (Nefilim/NFD) (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.