Οι σπουδαίοι The Residents έρχονται στην Ελλάδα και στο Θέατρο Παλλάς, στις 10 Απριλίου 2024 στο πλαίσιο της περιοδείας God In Three Persons.

Η εμβληματική κολεκτίβα μουσικής και τέχνης “THE RESIDENTS” θα παρουσιαστεί στη Αθήνα (Θέατρο Παλλάς) στις 10 Απριλίου 2024, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας της παράστασης «GOD IN THREE PERSONS».
Οι σπουδαίοι The Residents έρχονται στην Ελλάδα και στο Θέατρο Παλλάς, στις 10 Απριλίου 2024 στο πλαίσιο της περιοδείας God In Three Persons
Οι σπουδαίοι The Residents έρχονται στην Ελλάδα και στο Θέατρο Παλλάς, στις 10 Απριλίου 2024 στο πλαίσιο της περιοδείας God In Three Persons
Οι THE RESIDENTS σχηματίστηκαν το 1972 στο Σαν Φρανσίσκο και θεωρούνται σύμβολα στον κόσμο της πειραματικής μουσικής εδώ και πενήντα χρόνια. Εκτός από το πρωτοποριακό έργο τους στους τομείς της trance, της world fusion, της electronica, του punk, της industrial και της lounge μουσικής, το συγκρότημα έχει επίσης αναγνωριστεί ως ένας από τους πρωτεργάτες της performance art & music videos, με τα τελευταία να περιλαμβάνονται στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η μακρόχρονη καριέρα τους τους οδήγησε επίσης στον κόσμο της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής μουσικής, έχοντας επενδύσει πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, καθώς και αρκετά έργα για το MTV.

Το “God In 3 Persons - Live!” είναι ένα live multimedia performance event που προσαρμόζει το concept album «God In Three Persons» των «The Residents» του 1988

Το “God In 3 Persons – Live!” είναι ένα live multimedia performance event που προσαρμόζει το concept album «God In Three Persons» των «The Residents» του 1988. Η παράσταση περιλαμβάνει τον «The Singing Resident» στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Mr. X, με πρωτότυπο υλικό βίντεο από τον συχνό συνεργάτη των Residents, John Sanborn και τον genderqueer performer Jiz Lee ως ένα ζευγάρι σιαμαίων διδύμων που κάνουν θαύματα.
Η παράσταση παρουσιάστηκε στο Transpalette στην πόλη Bourges της Γαλλίας και συνεχίστηκε με τρεις παραστάσεις στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2020. Ακολούθησαν τρεις ακόμη παραστάσεις στο Σαν Φρανσίσκο τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2022.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.