Ο Henry Cavill ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον χαρακτήρα του θρυλικού Witcher, Geralt. Στο trailer βλέπουμε τον Geralt με σπαθί του να πολεμάει τέρατα, ανθρώπους και ο,τιδήποτε άλλο βρεθεί στο διάβα του.

Η 3η σεζόν του The Witcher θα χωρίζεται σε δύο μέρη. Τα πέντε επεισόδια του πρώτου μέρους έρχονται στο Netflix στις 29 Ιουνίου. Το δεύτερο μισό της σεζόν θα έρθει στις 27 Ιουλίου, με τρία επιπλέον επεισόδια.

Στο “The Witcher”, το οποίο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix, πρωταγωνιστεί ο Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia. Ακολουθούμε τον κυνηγό τεράτων σε μια ιστορία για τα αλληλένδετα πεπρωμένα τριών ατόμων στον αχανή κόσμο της Ηπείρου. Εκεί όπου άνθρωποι, ξωτικά, μάγοι και τέρατα μάχονται για να επιβιώσουν. Σε εναν κόσμο όπου δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό.

Η 2η σεζόν ακολούθησε τον Geralt of Rivia, ο οποίος, πεπεισμένος ότι η Yennefer (Anya Chalotra) πέθανε στη μάχη του Sodden, προσπαθεί να φέρει την πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που γνωρίζει, το πατρικό του, Kaer Morhen. Ενώ οι βασιλιάδες της Ηπείρου, τα ξωτικά, οι άνθρωποι και οι δαίμονες παλεύουν για την κυριαρχία έξω από τα τείχη της, ο Geralt πρέπει να προστατεύσει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που κατέχει μέσα της.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Series: The Witcher

Platform: Netflix

Season: 3

Episodes: 8

Duration: 180′

Year: 2023

Genre: Action, Adventure, Drama

Creator:Lauren Schmidt Hissrich

Starring: Henry Cavill, Freya Allan, Eamon Farren, Anya Chalotra, Joey Batey, MyAnna Buring, Royce Pierreson, Mimî M. Khayisa, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Mahesh Jadu, Tom Canton, Mecia Simson, Kim Bodnia

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.