Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας, “Horror Things“, επιστρέφει για 5η χρονιά στο καθιερωμένο του ραντεβού.

Αντισυμβατικό, ανατρεπτικό, σκοτεινό, την ώρα που όλοι ανάβουν τα φωτάκια του δέντρου εμείς σβήνουμε όλα τα φώτα για να απολαύσουμε 6 θρυλικές ταινίες τρόμου να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας.

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας, Cinema Alive, μετά από αλλεπάλληλες SOLDOUT παραστάσεις και περισσότερους από 20.000 θεατές, έρχεται για το καθιερωμένο του ραντεβού τρόμου αυτή τη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ένα μοναδικό χώρο έκτασης 1.500τμ, με ειδική διαμόρφωση η οποία απαρτίζεται από οθόνες με visuals συνολικής επιφάνειας 800τμ.

Έλα να ζήσεις όλους τους σκοτεινούς σου φόβους σε ένα Horror Theme Event, το "Horror Things", για 6 μοναδικές παραστάσεις

Προσκαλούμε όλους τους λάτρεις των ταινιών τρόμου (όσους αντέχουν) σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με περισσότερους από 40 ηθοποιούς και ανιματέρ, πολύ σκοτάδι και ειδικά εφέ που θα σας κρατήσει ξύπνιους για πολλές νύχτες.
Σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, ειδικά εφέ, horror visuals, φωτισμοί, θεματικό μενού και spooktacular cocktails σε περιμένουν 8 -9-10 & 15-16-17 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία τρόμου.
Horror Διαδρομή
Εντυπωσιακές video 3D mapping προβολές
Φωτισμοί και ειδικά εφέ
Θεματικά cocktails και μενού
Η μεγαλύτερη οθόνη προβολής στην Ελλάδα
Και πολλές ακόμα εκπλήξεις
Πρόγραμμα παραστάσεων:
8/12: FRIDAY THE 13TH PART VI: JASON LIVES
9/12: REC
10/12: SHAUN OF THE DEAD
15/12: INSIDIOUS
16/12: THERING (RINGU)
17/12: ZOMBIELAND
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.com και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Nova, Media Markt, Shell, BP, EKO, Metro, My Market)
Προπώληση:
Early Bird: 15€
Phase 1: 18€
Phase 2: 20€

To "Horror Things" επιστρέφει για 5η φορά

Ο βασικός σκοπός του CINEMA ALIVE είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας. Τα Immersive Events αποτελούν την απόλυτη τάση του 21ου αιώνα στο χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς.

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 16 ετών
Η είσοδος απαγορεύεται σε άτομα με:
– Καρδιακά προβλήματα
– Επιληψία
– Εγκυμονούσες
Πληροφορίες
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:45
Η παράσταση τελειώνει: 00:10
Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου – Le Mystère Méliès
Σταθμός Μετρό Ανθούπολης.
Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου μετατρέπεται στο Le Mystère Méliès, ένα φαντασμαγορικό χώρο που συνδυάζει ένα καταιγιστιστικό show εικόνων, δράσης και κινηματογράφου.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.