Το φετινό σίκουελ του Kung Fu Panda, θα είναι εμπνευσμένο από μια πολλά υποσχόμενη πηγή. Φυσικά, πρόκεται για τις βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες Spider-Verse. Όπως αποκαλύπτεται στο Total Film, το Kung Fu Panda θα χρησιμοποιήσει την ίδια μηχανή που έχει κάνει το Spider-Verse τόσο γοητευτικό οπτικά. Επίσης, αποκαλύφθηκε μια νέα εικόνα από το τέταρτο μέρος του Kung Fu Panda. Εκεί βλέπουμε έναν αποφασιστικό Po να μάχεται με ένα γιγαντιαίο τέρας.

«Όταν γίνεται μια μάχη, έχουμε μια στιγμή αντιπαράθεσης. Έκεί, κάνουμε ένα σβήσιμο, που μοιάζει σαν μελάνι που βάφεται με πινέλο , στο φόντο.»

Ο Po μάχεται με ένα γιγαντιαίο τέρας σε μία νέα εικόνα μέσα από το Kung Fu Panda 4
Ο Po μάχεται με ένα γιγαντιαίο τέρας σε μία νέα εικόνα μέσα από το Kung Fu Panda 4

Όπως στο Spider-Verse, αυτή η προσέγγιση αναμένεται να προσδώσει στο Kung Fu Panda 4 εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία. Οι ταινίες Spider-Verse είχαν τεράστιο αντίκτυπο στα κινούμενα σχέδια από τότε που η πρώτη ταινία βγήκε στις οθόνες το 2018. Ταινίες όπως το Puss in Boots: The Last Wish, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, και πολλά ακόμα, στράφηκαν προς αυτήν την τεχνική, όπου συνδυάζουν CGI, χειροποίητο σχέδιο και ζωγραφισμένα, υδατογραφημένα στυλ για να δημιουργήσουν κάτι θεαματικό.

Αυτή την άνοιξη, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία, ο Jack Black επιστρέφει στον ρόλο του Po. Ένα πάντα που συγχρόνως είναι και ο πιο απίθανος δάσκαλος κουνγκ φου στον κόσμο. Το σίκουελ βρίσκει τον Po να αφήνει πίσω του το ρόλο του πολεμιστή του Δράκου και να αναλαμβάνει να γίνει ο πνευματικός ηγέτης της Κοιλάδας της Ειρήνης. Διαβάστε τη λεπτομερή σύνοψη για τη συνέχεια του Kung Fu Panda παρακάτω.

Tο Kung Fu Panda 4 αναμένεται να βγει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 8 Μαρτίου 2024

“Αυτό δημιουργεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Po ξέρει τόσα πολλά για την πνευματική ηγεσία όσο και για τη δίαιτα paleo. Δεύτερον, πρέπει να βρει και να εκπαιδεύσει γρήγορα έναν νέο Πολεμιστή του Δράκου πριν αναλάβει τη νέα του υψηλή θέση.

Τα πράγματα όμως πρόκεται να γίνουν ακόμα χειρότερα. Καθώς πρόσφατα έχει εμφανιστεί μια κακιά, πανίσχυρη μάγισσα, η Chameleon (η οποία δανείζεται τη φωνή της από τη βραβευμένη με Όσκαρ Viola Davis), μια μικροσκοπική σαύρα που μπορεί να μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μικρό ή μεγάλο. Και η Chameleon έχει βάλει στο άπληστο, μικρό μάτι της στο Ραβδί της Σοφίας του Po. Με το οποίο ραβδί θα αποκτήσει τη δύναμη να ξανακαλέσει όλους τους κακούς που ο Po έχει νικήσει στο βασίλειο των πνευμάτων.

Έτσι, ο Po θα χρειαστεί βοήθεια. Τη βρίσκει (κατά κάποιο τρόπο;) στη μορφή της πανούργας, έξυπνης κλέφτρας Zhen (φωνή: η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Awkwafina). Η Zhen είναι μία αλεπού corsac της οποίας οι ικανότητες θα αποδειχθούν ανεκτίμητες, στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα ερπετοειδή νύχια της Chameleon. Αυτό το κωμικό παράξενο ζευγάρι θα πρέπει να συνεργαστεί. Στην πορεία, ο Po θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες μπορούν να βρεθούν στα πιο απροσδόκητα μέρη.”

Σε σκηνοθεσία του Mike Mitchell και με πρωταγωνιστές τους Jack Black, Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston, Ian McShane, Awkwafina, Viola Davis και Ke Huy Quan, το Kung Fu Panda 4 αναμένεται να βγει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 8 Μαρτίου 2024.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.