Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ παρουσιάζουν το 4-track EP τους. Συστήνονται στο κοινό με ήχο επηρεασμένο από τα punk-rock συγκροτήματα των ’90s και ’00s που τους μεγάλωσαν αλλά και μεταγενέστερες επιρροές των μελών τους. Το «Κούραση Η Φάση» περιγράφει τις ανησυχίες ενός νεαρού ενήλικα που προσπαθεί να ισορροπήσει τα συναισθήματα με τη λογική του, σε μια πόλη πιο μπερδεμένη από τον ίδιο.

Ακροβατώντας ανάμεσα στις αναμνήσεις της Αθήνας που τους μεγάλωσε, οι Τσέρρυ συνόψισαν προσωπικά τους βιώματα από την μετεφηβική ζωή στην πρωτεύουσα σε στίχους που αποτελούν τα τέσσερα tracks, με τίτλους: Φθίνουσες Μέρες, Εκείνη η Μπαλάντα, Απώλεια και Ωκεανός.

Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ είναι μια 4-μελής μπάντα που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2021, στην Αθήνα και στοχεύει να δώσει έναν διαφορετικό ήχο στην ελληνική punk-rock σκηνή. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από ένα παλιό σκονισμένο μπουκάλι λικέρ “ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ” που βρήκαν (και δυστυχώς ήπιαν) στο χωριό του drummer τους, στην πρώτη εκδρομή που έκαναν ως μπάντα.

Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από punk-rock συγκροτήματα των ’90s και ’00s (π.χ. Green Day και Offspring), αλλά και από εγχώρια συγκροτήματα (π.χ. Bad Movies, Ξύλινα Σπαθιά κ.α.).

ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ, Κούραση Η Φάση, album cover, 2023
ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ, Κούραση Η Φάση, album cover, 2023

Το EP θα παρουσιαστεί live στο An Club στα Εξάρχεια την Παρασκευή 02.06.23, σε μια ζωντανή κατάθεση των συναισθημάτων που κρύβονται πίσω από τα τέσσερα αυτά κομμάτια.

Ευχαριστούμε το Top Floor Studios για την παραγωγή και επιμέλεια του EP, το Warehouse Studio που μας φιλοξενεί στις πρόβες μας και τον fenrirartdesign για την σύνθεση του artwork και του Logo μας! Στα σκαριά βρίσκεται και ένα LP το οποίο μόλις ψηθεί (αν δεν αρπάξει) θα είναι έτοιμο για κατανάλωση!

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

1. Φθίνουσες Μέρες

2. Εκείνη η Μπαλάντα

3. Απώλεια

4. Ωκεανός

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: TΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ

Album: Κούραση Η Φάση

ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ: Βαλαδάκης Γιάννης (24 μπάσο, φωνή), Δελλής Γιάννης (Κιθάρα 24, φωνή), Λιακόπουλος Ορφέας (24 Τύμπανα), Nousis Fedon (24 κιθάρα)

ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥSpotifyYouTube | AppleInstagram | Facebook 

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.