Οι instrumental rockers Tuber έδωσαν στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη, τρίτη σε σειρά, πλήρη κυκλοφορία τους, με τίτλο “Joyful Science” που είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο του 2023.

«Περήφανα σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του τρίτου album μας “Joyful Science” που είναι προγραμματισμένη για την 1η Δεκεμβρίου, σε ψηφιακή και φυσική μορφή. Χτίζοντας πάνω στην ουσία της ύπαρξής μας, αυτή η νέα απόπειρά μας, ωθεί τον ήχο μας σε νέα ύψη και πραγματικά ανυπομονούμε να την μοιραστούμε μαζί σας!»

Ακούστε το νέο ομώνυμο τραγούδι, από το επερχόμενο album των Tuber.

Επιπροσθέτως το ντεμπούτο του συγκροτήματος, “Desert Overcrowded”, που ήταν εκτός κυκλοφορίας εδώ και αρκετό καιρό, σύντομα θα επανακυκλοφορήσει σε χρυσό δίσκο βινυλίου. Είναι επίσης διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω της σελίδας bandcamp των Tuber.

«Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, καθώς ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην εξέλιξη του ήχου μας!» Tuber

Προπαραγγελίες: https://tuber.bandcamp.com

ALBUM CREDITS:

– Ηχογραφήθηκε στο Magnanimus Studio (Θεσσαλονίκη) και το Music Street Studio (Σέρρες)

– Μίξη και παραγωγή από τους Tuber, τον Θεμιστοκλή Δημητρακόπουλο και τον Άλεξ Αρχοντή

– Μηχανικός ήχου Νίκος Λογιωτατίδης

– Mastering από τον Άλεξ Ψαρουδάκη

– Φωτογραφία εξωφύλλου Availu

– Artwork από την Ρωξάνη Γιαννακάκη και τον Γιάννη Γερόσταθο

Joyful Science - Tracklist

1. Joyful Science

2. Chain of Signs

3. No Cure for Life

4. Eau Rouge

5. Burning Florence

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.